(SeaPRwire) –   Pendekatan Tiga Tingkat untuk Memberdayakan Integrasi AI Enterprise

SINGAPURA, 20 November 2023 – GreaterHeat Pte Ltd (GreaterHeat), syarikat berpangkalan di Singapura yang visioner dalam penyelesaian infrastruktur AI dan Web3, dengan bangganya mengumumkan hari ini pelancaran rasmi Produk & Perkhidmatan B2B Generative AI-nya. Direka untuk membolehkan integrasi mudah produk penyimpanan blockchain, pengkomputeran awan dan pengkomputeran hulu, seni bina perkhidmatan tiga tingkat GreaterHeat menawarkan satu siri perkhidmatan yang menyasarkan setiap peringkat projek AI.

Tingkat Pertama – Asas yang Kukuh: Pada asasnya, GreaterHeat menyediakan sokongan infrastruktur yang kukuh, menawarkan penyelesaian penyimpanan data terdesentralisasi dan sumber pengkomputeran berskala. Dengan pusat data yang terletak strategik di Singapura, Hong Kong dan Texas, Amerika Syarikat, pelanggan dapat yakin akan keselamatan data dan akses tingkat atas.

Tingkat Kedua – Mempercepatkan AI: Ditujukan untuk syarikat-syarikat enterprise dengan keupayaan pembangunan model AI, GreaterHeat menawarkan sokongan GPU dan teknologi untuk mempercepatkan proses latihan dan inferens model, menangani skalabiliti dan kecekapan.

Tingkat Ketiga – Penyelesaian AI Komprehensif: Sebagai puncak penawaran perkhidmatannya, GreaterHeat menawarkan penyelesaian AI komprehensif, mengawal selia semua aspek daripada pengendalian data, penubuhan model sehingga pelaksanaan akhir, ideal untuk perniagaan yang mengutamakan penggunaan AI tanpa perlu menubuhkan pasukan AI sendiri.

Perkhidmatan AI generatif GreaterHeat direka khas untuk pelanggan korporat yang boleh memanfaatkan AI untuk mengoptimumkan proses perniagaan, meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos. Pada zaman yang ditandai oleh kemajuan AI seperti ChatGPT dan Midjourney, GreaterHeat berdiri sebagai tiang untuk syarikat-syarikat yang berhasrat mencipta inovasi AI khusus bidang.

“AI generatif sedang mentransformasikan landskap enterprise, dan di GreaterHeat kami membuka potensinya untuk setiap perniagaan. Suit khidmat tiga peringkat kami yang disesuaikan adalah lebih daripada produk – ia adalah perkongsian. Kami percaya dalam memacu inovasi sambil melindungi kepercayaan pelanggan kami,” ujar David Li, Pengerusi dan Ketua Eksekutif GreaterHeat. “Komitmen kami terhadap privasi data, keselamatan dan kecekapan tidak pernah goyah, seperti dedikasi kami untuk memajukan pelanggan kami ke hadapan industri masing-masing.”

GreaterHeat memberi penekanan yang besar kepada mengekalkan privasi data yang kukuh dan memastikan bahawa pengguna mempunyai milikan penuh terhadap maklumat peribadi mereka. Syarikat memberi tumpuan untuk memperoleh kepercayaan pengguna dan mematuhi piawaian keselamatan data global yang tertinggi.

Dengan melaksanakan amalan telus dan memberi pengguna kawalan terhadap data mereka, GreaterHeat memberdayakan individu dalam ruang digital. Dengan menggunakan keupayaan teknologi Web3, syarikat memastikan pengguna dapat mengurus, memantau dan mengawal akses kepada data mereka dengan mudah dan selamat.

Dengan fokus kepada potensi besar AI di Asia, GreaterHeat bersedia untuk menggunakan potensi pasaran rantau ini, memacu inovasi industri dan menangani cabaran sosial masyarakat. Syarikat menjemput perniagaan progresif untuk memulakan perjalanan AI yang ditandai integriti, inovasi dan wawasan. Bersama GreaterHeat, masa depan integrasi AI kini tiba.

Tentang GreaterHeat Pte Ltd:

Ditubuhkan di Singapura pada 2021, GreaterHeat dengan cepat muncul sebagai pemain utama dalam arena teknologi, khusus dalam infrastruktur AI dan Web3. Daripada akar sebagai pembekal perkhidmatan blockchain, syarikat berkembang menjadi penyedia akses utama Web3, menawarkan pelbagai perkhidmatan teknologi blockchain. Dengan komitmen yang tidak tergoyahkan terhadap prinsip-prinsip Web3, GreaterHeat berjaya memasuki infrastruktur AI pemuka. Peralihan strategik ini melibatkan pelaburan besar dalam keupayaan pengkomputeran dan penyimpanan untuk menangani kompleksiti infrastruktur AI. Untuk maklumat lanjut mengenai GreaterHeat, sila lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Grace Zhou
untuk GreaterHeat
grace di rafflespr.com.sg