(SeaPRwire) –   HANZHONG, China, 08 Dis. 2023 — Green Giant Inc. (NASDAQ:GGE) (“GGE” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia telah memulakan tawaran awam unit, setiap unit terdiri daripada satu saham biasa bernilai $0.001 sesaham, satu Waran Kelas A untuk membeli satu saham biasa dan satu Waran Kelas B untuk membeli satu saham biasa (“Tawaran”). Semua saham biasa dan waran dan saham biasa di bawah waran ditawarkan oleh Syarikat. Tawaran tertakluk kepada pasaran dan syarat-syarat lain, dan tiada jaminan sama ada bila atau jika tawaran boleh diselesaikan, atau berkenaan saiz atau terma-terma sebenar tawaran.

Maxim Group LLC bertindak sebagai ejen penempatan tunggal untuk tawaran.

Tawaran ini dibuat mengikut penyata pendaftaran bentuk S-3 yang berkuat kuasa (Fail No. 333-270324) sebelum ini difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), yang telah diisytiharkan berkuat kuasa pada 2 Mei 2023. Sekuriti hanya boleh ditawarkan melalui tambahan prospektus pratertulis dan prospektus yang menyertainya yang membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Satu tambahan prospektus pratertulis dan prospektus yang menyertainya berkenaan dan menjelaskan terma-terma tawaran awam telah difailkan dengan SEC dan boleh didapati di laman web SEC di . Bila tersedia, salinan tambahan prospektus pratertulis dan prospektus yang menyertainya berkenaan tawaran awam juga boleh diperolehi dengan menghubungi Maxim Group LLC, di 300 Park Avenue, 16th Floor, New York, NY 10022, Perhatian: Jabatan Prospektus, atau melalui telefon di (212) 895-3745 atau e-mel di . Sebelum anda melabur, anda perlu membaca tambahan prospektus pratertulis dan prospektus yang menyertainya, bersama maklumat yang dimasukkan, untuk maklumat lengkap berkenaan GGE dan tawaran yang dicadangkan.

Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tiada jualan sekuriti ini akan berlaku di mana-mana negeri atau bidang kuasa perundangan di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa perundangan tersebut.

Kenyataan Garis Panduan

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif yang tertakluk kepada perubahan. Kenyataan prospektif dibuat mengikut peruntukan selamat lebur Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Semua “kenyataan prospektif” yang berkaitan dengan perniagaan China HGS Real Estate Inc. yang boleh dikenal pasti melalui penggunaan istilah prospektif seperti “percaya”, “jangka” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada: pasaran yang tidak pasti untuk perniagaan Syarikat; faktor-faktor makroekonomi, teknologi, peraturan, atau faktor-faktor lain yang mempengaruhi keuntungan perniagaan hartanah; dan risiko-risiko lain yang berkaitan dengan perniagaan Syarikat dan risiko-risiko berkaitan dengan beroperasi di China. Sila rujuk Laporan Tahunan Syarikat pada Form 10-K untuk tahun berakhir 30 September 2022 untuk butir-butir khusus faktor risiko. Mengingat risiko dan ketidakpastian ini, anda dinasihatkan untuk tidak menaruh kepercayaan berlebihan pada kenyataan prospektif. Keputusan sebenar Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang terkandung dalam kenyataan prospektif. Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk mengubahsuai atau memperbaharui kenyataan prospektifnya untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang mungkin timbul selepas tarikh penerbitan ini.

Tentang Green Giant Inc.

Green Giant Inc. (NASDAQ: GGE), diasaskan pada tahun 1995 dan beribu pejabat di Bandar Hanzhong, Wilayah Shaanxi, China, ialah pemaju hartanah di China dan pengendali perniagaan tenaga hijau di AS. Syarikat terlibat dalam pembangunan bangunan kediaman bertingkat tinggi, separuh tinggi dan kompleks apartmen berbilang bangunan di bandar-bandar dan kaunti Tier 3 dan Tier 4 China dengan pertumbuhan penduduk yang pesat disebabkan oleh peningkatan urbanisasi. Bermula November 2022, Syarikat mula mengkaji kemungkinan memasuki sektor tenaga hijau di AS. Kami mula memperdagangkan logam, hasil akhir kitar semula bateri, bermula April 2023. Untuk maklumat lanjut mengenai Green Giant Inc., sila layari .

Hubungan Syarikat:

Jeffrey Zhou, Pengawal Akaun Pembantu
Tel: 86 13918223299

E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.