• Cabanalytics Consumer Insights (CCI) Mencipta Peluang Pendapatan Margin Tinggi untuk Syarikat Melalui Penjanaan Pendapatan Iklan, Tertakluk kepada Peraturan Persekutuan dan Wilayah
  • CCI Akan Mengeratkan Lagi Gelung Kesetiaan Dengan Ahli Kelab Kami, Penginovasi Produk, Pengeluar Jenama dan Pengeluar Berlesen
  • Syarikat Merancang untuk Melanjutkan dan Memperluas Pengedaran CCI ke Pangkalan Data Pelanggan Global 4.6 Juta dalam Beberapa Bulan Mendatang

CALGARY, AB, 14 Sept. 2023 – High Tide Inc. (“High Tide” atau “Syarikat“) (Nasdaq: HITI) (TSXV: HITI) (FSE: 2LYA), perusahaan berorientasi ritel berdampak tinggi yang dibangun untuk memberikan nilai dunia nyata di setiap komponen ganja, hari ini mengumumkan pelancaran Cabanalytics Consumer Insights (“CCI”), publikasi gaya majalah digital menghadap pengguna yang merupakan perluasan platform data bisnis Cabanalytics dan wawasan yang sangat berjaya. Bermula hari ini dan berterusan setiap bulan, lebih 1.1 juta ahli ELITE dan Cabana Club akan menerima wawasan percuma ke dalam semua hal berkaitan ganja, dari bunga, makanan, wap dan pekatan paling laris hingga aksesori penggunaan dan produk kanabinoid paling canggih yang memasuki pasaran. Dalam setahun akan datang, Syarikat berancang untuk memperluas pengedaran CCI ke pangkalan data pelanggan global melebihi 4.6 juta, termasuk 3 juta pelanggan di AS.


High Tide Inc., 14 September 2023 (CNW Group/High Tide Inc.)

“Inovasi adalah sebahagian daripada DNA High Tide, yang membawa kepada pelancaran model kelab diskaun unik kami dua tahun lalu dan peringkat keahlian berbayar ELITE kami hampir setahun lalu. Hari ini, saya gembira untuk mengumumkan pelancaran Cabanalytics Consumer Insights, sambungan platform data bisnes dan wawasan Cabanalytics yang sangat berjaya. Tertakluk kepada kelulusan peraturan wilayah dan persekutuan, kami menjangkakan dari semasa ke semasa dapat menjana pendapatan iklan margin tinggi daripada jenama dan pengeluar produk di sepanjang rantaian nilai ganja untuk peluang pengiklanan untuk menjangkau basis ahli kami yang semakin meningkat sebanyak 1.1 juta orang dan seterusnya. Pelancaran ini juga membantu kami mengukuhkan lagi gelung kesetiaan dan hubungan dengan pelanggan, penginovasi produk, pengeluar jenama dan pengeluar berlesen kami. Sebagai peruncit bukan francais terbesar di Kanada, High Tide berada di barisan hadapan data pengguna. Laporan gaya majalah yang luas ini akan menyediakan wawasan data yang kukuh tentang tingkah laku pengguna, jenama dan produk yang sedang tren dalam ekosistem antarabangsa kami dan mempamerkan portfolio produk terkini dan terhebat merentasi semua kategori ganja dan tambahan, termasuk beberapa kandungan gaya blog untuk peminat ganja dan mereka yang ingin tahu tentang ganja,” kata Raj Grover, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif High Tide.

“Dengan pelancaran ini, kami terus berinovasi dan mengekstrak nilai tambahan daripada ekosistem dan infrastruktur ganja sedia ada kami. CCI akan diedarkan tanpa caj kepada basis keahlian kami yang semakin meningkat sebanyak lebih 1.1 juta ahli ELITE dan Cabana Club yang setia di sini di Kanada dan akhirnya diperluas ke pangkalan data pelanggan global kami yang tiada tandingan sebanyak 4.6 juta, termasuk 3 juta pelanggan AS. Mempamerkan wawasan pengguna yang komprehensif dan luas berdasarkan data ini kepada basis pelanggan kami yang berkembang pesat memberi peluang kepada penanam ganja, wap, makanan dan minuman berkanabinoid, serta syarikat aksesori penggunaan dan kanabinoid untuk mewujudkan kesedaran jenama dan produk selanjutnya yang sejajar dengan apa yang dibeli oleh ahli kelab dan pelanggan setia kami setiap bulan. Dalam beberapa bulan akan datang, laporan CCI juga akan merangkumi data tentang hidroponik, biji benih ganja, dan peralatan penanaman. Saya menantikan kejayaan CCI dan tidak sabar untuk berkongsi pendapatan suku ketiga fiskal kami dengan semua orang nanti petang ini,” tambah Encik Grover.

TENTANG HIGH TIDE

High Tide, Inc. adalah perusahaan ganja komuniti-tumbuh, runcit-hadapan yang direka bentuk untuk melepaskan nilai penuh tumbuhan paling berkuasa di dunia. High Tide (HITI) secara unik dibina di sekitar pengguna ganja, dengan operasi yang sama sekali pelbagai dan bersepadu merentasi semua komponen ganja, termasuk:

Runcit Bata & Mortar: Canna CabanaTM️ adalah rangkaian runcit bukan francais ganja terbesar di Kanada, dengan 156 lokasi semasa merentasi British Columbia, Alberta, Saskatchewan, Manitoba dan Ontario dan semakin berkembang. Pada 2021, Canna Cabana menjadi peruncit kelab diskaun ganja pertama di Kanada.

Inovasi Runcit: FastendrTM️ adalah teknologi unik dan sepenuhnya automatik yang mengintegrasikan kios runcit dan loker pintar untuk memudahkan pengalaman membeli-lihat yang lebih baik melalui penjelajahan, pemesanan dan pengambilan.

Platform E-dagang: High Tide mengendalikan suite laman aksesori terkemuka di seluruh dunia, termasuk Grasscity.com, Smokecartel.com, Dailyhighclub.com, dan Dankstop.com.

CBD: High Tide terus menanam kemungkinan CBD pengguna melalui Nuleafnaturals.com, FABCBD.com, blessedcbd.de dan blessedcbd.co.uk.

Pengedaran Borong: High Tide terus menyimpan kategori ganja itu berstok dengan penyelesaian borong melalui ValiantTM️.

Pelesenan: High Tide terus mendorong budaya ganja ke hadapan melalui perkongsian dan perjanjian pelesenan segar di bawah nama jenama Famous BrandsTM️.

High Tide secara konsisten bergerak di hadapan arus, dinamakan salah satu Syarikat Pertumbuhan Teratas Kanada pada 2021 dan 2022 oleh Majalah Laporan Perniagaan Globe dan Mail dan diberi kedudukan nombor satu dalam kategori runcit pada senarai syarikat pertumbuhan terpantas di Amerika oleh Financial Times untuk 2023. Untuk menemui impak penuh High Tide, lawati www.hightideinc.com. Untuk prestasi pelaburan, jangan lewatkan profil halaman High Tide di SEDAR+ dan EDGAR.

TSX Venture Exchange dan Penyedia Perkhidmatan Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar TSXV) tidak bertanggungjawab atas kecukupan atau ketepatan pelepasan ini

AMARAN MENGENAI PERNYATAAN MASA DEPAN