iMin Technology Singapura mengumpul AS$5juta untuk mempercepatkan pengembangan globalnya dalam menawarkan peranti komersial pintar berasaskan Android.

SINGAPURA, 4 Sept. 2023Singapura berasaskan iMin Technology baru-baru ini telah mengumpul AS$5 juta dalam pendanaan Pra-A Siri yang diketuai oleh Yonghua Capital, memandangkan permintaan untuk peranti komersial digital seperti terminal titik jualan, pengimbas perindustrian, dan kiosk layan diri terus meningkat secara global. Ditubuhkan pada 2018, iMin Technology komited kepada janji jenamanya dan merancang untuk memanfaatkan teknologi dan peluang yang muncul untuk rakan kongsi dalam perkhidmatan inovatif.

Sebagai sebahagian daripada komitmen kepada inovasi, iMin telah memperkenalkan Swan 1 Pro, sebuah peranti titik jualan canggih yang menonjol sebagai salah satu pendaftar tunai Android paling berkuasa yang tersedia secara global. Produk luar biasa ini mencabar peranti Windows tradisional dan bertujuan untuk merevolusikan industri dengan ciri-ciri dan keupayaan prestasi yang maju.

POS Meja iMin - Swan 1 Pro

Aimin Hu, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif iMin, menyatakan semangatnya untuk bekerjasama dengan pelabur baru dalam membawa peranti komersial pintar kepada perniagaan kecil di seluruh dunia. Walaupun prospek ekonomi global yang tidak menentu, beliau menekankan potensi yang belum diterokai yang timbul daripada perkembangan IoT.

Selain daripada inovasi perkakasannya, iMin Technology juga telah melancarkan platform Pengurusan Peranti Mudah Alih (MDM) iMinKit. Platform ini memenuhi pelbagai rakan perniagaan, daripada perkhidmatan penghantaran makanan kepada platform pembayaran digital dan syarikat SaaS dalam sektor F&B dan runcit.

“Dalam era pasca-pandemik, pasaran global dengan cepat menerima transformasi digital. Evolusi operasi perniagaan dan kaedah transaksi pengguna telah membuka peluang besar untuk perkakasan komersial pintar pada skala global. Kami sangat yakin dengan pengalaman luas pasukan iMin dalam R&D, pembuatan, dan pembangunan perniagaan. Sejak penubuhannya, syarikat ini telah berkembang dengan pesat, secara beransur-ansur membina hubungan pelanggan yang stabil, dan membina pengaruh pasaran yang signifikan. Kami menjangkakan bahawa, dengan kekuatan produk dan keupayaan pengembangan perniagaan globalnya, iMin akan muncul sebagai perusahaan terkemuka dalam sektor peralatan komersial pintar global,” kata Encik Hong Yixiu, rakan kongsi di Yonghua Capital.

Mengenai iMin Technology

iMin ialah penyedia perkhidmatan yang memberi tumpuan terutamanya kepada bidang perisikan perniagaan, membawa IoT dan perkhidmatan cloud ke sektor perniagaan. iMin membangunkan dan menyediakan pelbagai penyelesaian perkakasan komersial pintar yang membantu perniagaan beroperasi dengan lebih berhemat. Dengan misi menggunakan teknologi untuk membantu perniagaan berkembang, iMin bertujuan menjadi penyedia perkakasan komersial pintar nombor satu dunia.

Untuk maklumat lanjut, layari www.imin.com, profil LinkedIn iMin atau hubungi marketing@imin.com

Foto – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/4f1615af-image1.jpg