(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 18 Mac 2024 — Intchains Group Limited (Nasdaq: ICG) (“kami,” atau “Syarikat”), pembekal penyelesaian terpadu pemprosesan komputer berprestasi tinggi produk ASIC untuk aplikasi blockchain, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan Form 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (the “SEC”) pada 18 Mac 2024, Masa Timur Amerika Syarikat.

Laporan tahunan boleh diakses di laman web Syarikat di atau laman web SEC di . Syarikat juga akan menyediakan salinan keras laporan tahunannya yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang saham Deposit Amanah Amerika Syarikat atas permintaan.

Mengenai Intchains Group Limited

Intchains Group Limited adalah pembekal penyelesaian terpadu pemprosesan komputer berprestasi tinggi produk ASIC untuk aplikasi blockchain. Syarikat menggunakan model perniagaan fabless dan pakar dalam bahagian hadapan dan belakang reka bentuk IC, yang merupakan komponen utama rantaian pembangunan produk IC. Syarikat telah menubuhkan pengurusan rantaian bekalan yang kukuh dengan pengilang terkemuka, yang membantu memastikan kualiti produk dan keluaran pengeluaran yang stabil. Produk utama Syarikat termasuk produk ASIC pemprosesan komputer berprestasi tinggi yang terdiri daripada cip ASIC yang mempunyai kuasa pengkomputeran dan kecekapan tenaga yang tinggi, peralatan pengkomputeran yang menggabungkan cip kami, dan perisian dan perkakasan tambahan, semuanya yang mengambil kira keperluan berkembang industri blockchain. Syarikat telah membina platform teknologi milik sendiri bernama platform “Xihe”, yang membolehkan Syarikat membangunkan pelbagai cip ASIC dengan kecekapan dan skalabiliti yang tinggi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di:

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Intchains Group Limited

Hubungan pelabur
E-mel:

Piacente Financial Communications

Di China:

Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel:

Di Amerika Syarikat:

Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.