2 JA Solar Continues Strategic Cooperation Agreement with Power n Sun

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 13, 2023 — Pada 30 Oktober, JA Solar dan Power n Sun (PNS) telah menandatangani perjanjian kerjasama strategik lain semasa Pameran Tenaga Masa Depan KSA 2023. LK Verma, Pengasas dan Pengarah Urusan PNS, dan Jack Zhang, Ketua Regional Pasaran Timur Tengah JA Solar, telah menandatangani kontrak bagi kedua-dua pihak.

JA Solar Continues Strategic Cooperation Agreement with Power n Sun

Encik Verma menyatakan, “Kejayaan cemerlang JA Solar dalam pasaran PV global telah menyumbang kepada penggunaan teknologi PV secara meluas di seluruh dunia, menjadikan JA Solar sebagai salah satu pemimpin dalam industri ini. JA Solar dan PNS mula bekerjasama pada tahun 2021 dan sejak itu perkongsian kami terus berkembang setiap tahun dengan matlamat 500MW segera. Kami bangga bekerjasama dengan JA Solar untuk mempromosikan tenaga bersih di rantau ini. Berdasarkan pencapaian terdahulu, kami percaya bahawa PNS dan JA Solar dapat mencipta lebih banyak nilai dalam proses penyahkarbonan, yang akan menjadi keuntungan bagi kedua-dua pihak dan pasaran.”

Jack Zhang, Ketua Regional Pasaran Timur Tengah JA Solar, menambah, “PNS merupakan pengedar terkenal di rantau ME. Pengalaman berharganya dalam menjual produk PV telah menyumbang kepada pembangunan lestari industri PV tempatan. JA Solar bersyukur atas sokongan kuat PNS selama beberapa tahun dan berharap dapat memperkukuh hubungan ini. Bersama PNS, JA Solar berharap dapat terus mempromosikan neutraliti karbon dengan memanfaatkan kelebihan modul kami, yang akan menghasilkan lebih banyak kejayaan bagi kedua-dua syarikat dan pengguna tenaga.”

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)