(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 26 Mac 2024 — Anak syarikat BF Labs, CovenantLabs telah mengumumkan bahawa permainan Web3.0 berkonsep P2E mereka iaitu ‘Covenant Child’ akan dikemas kini dengan kandungan baru dan watak NFT pada 27 bulan ini.

Menara Harapan adalah konsep di mana watak membuat harapan di menara itu, dan harapan itu akan tercapai. Cerita garapan ialah Anna, watak bersifat iblis, membuat harapan di Menara Harapan untuk mengubah masa lalunya dan watak baru bernama ‘Archangel Anna’ muncul dalam permainan kerana harapan itu.

Kandungan baru, Menara Harapan, boleh dimasuki sebanyak lima kali sehari secara percuma, dan hadiah acara untuk menyelesaikan setiap tingkat ialah ‘Moon Shards’, yang boleh digunakan untuk membeli pelbagai barangan di kedai acara, termasuk watak baru gred S. Tiket Harapan untuk masukan tambahan, juga boleh dibeli menggunakan Rubies, barangan dalam permainan.

Selain kemas kini ini, lima watak yang telah dijual terlebih dahulu di Pasaran akan boleh diambil dalam permainan. Dan kandungan Bingo, yang menyediakan hadiah yang generos apabila jumlah 5 bingo dilengkapkan secara pertama datang pertama disediakan, juga akan dibuka semula dengan hadiah ditukar kepada emas. Hadiah untuk kandungan PvP Koloseum yang baru dikemas kini juga telah disesuaikan dan musim baru akan bermula, jadi akan ada lebih banyak kandungan untuk pemain menikmati dan lebih banyak hadiah untuk diperolehi.

‘Covenant Child’, yang menyediakan pelbagai kandungan dan perkhidmatan P2E kepada pengguna melalui kemas kini berterusan, sedang mempercepatkan persiapan Grand Opening, dan nilai token COVN dijangka meningkat apabila permainan menjadi lebih aktif.

Butiran lanjut boleh didapati melalui Discord dan Medium rasmi Covenant Child.

Pautan Sosial

Medium:

Twitter:

Discord:

Telegram:

Facebook:

YouTube:

Hubungan Media

Jenama: Covenant Labs CO., LTD.

Hubungi: Pengelola Pasukan

E-mel: support@covenantlabs.io

Laman web:

SUMBER: Covenant Labs CO., LTD.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.