(SeaPRwire) –   Pulau Hong Kong, 30 Nov. 2023 — Pulau Hong Kong, Hong Kong –

Nomad Caviar berazam untuk mengubah persepsi dan cara penikmatan ikan karang dunia, dengan menawarkan penghantaran dalam talian berkualiti tinggi tetapi mudah didapati ikan karang untuk generasi baru penggemar. Pembaca boleh mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat dengan melawat .

Pendekatan daripada ladang ke meja Nomad Caviar memastikan hanya telur sturgeon berkualiti terbaik dan lestari dituai sampai ke pintu pengguna akhirnya. Dengan pasukan pakar hospitaliti berpengalaman di restoran, bar, kelab malam dan hotel terkemuka di Asia dan seluruh dunia dalam kepimpinan syarikat, Nomad Caviar telah membuat kesan dalam pasaran makanan mewah penghantaran terus ke pengguna secara dalam talian.

buy caviar hong kon

Syarikat menawarkan dua variasi ikan karang yang sangat dicari-cari untuk pelanggannya menikmati – Kaluga Hybrid dan Ossetra. Ikan karang Kaluga Hybrid berasal daripada sturgeon hibrid matang dan menampilkan telur berukuran besar dalam pelbagai warna coklat. Hasil persatuan antara sturgeon Dauricus Huso (sepupu Beluga) dan Acipenser schrenckii (Amur) dari Lembangan Sungai Amur, ikan karang Kaluga Hybrid dihargai untuk teksturnya yang kukuh, rasa lembut mentega dan bau krim.

Ikan karang Ossetra syarikat berasal daripada sturgeon matang Acipenser gueldenstaedtii, berasal dari Laut Kaspia. Ladang akuakultur lestari menjaga sturgeon ini sebagai alternatif kepada spesies Eropah yang terancam. Ikan karang ini mempunyai tekstur kukuh, aroma kacang, telur berukuran sederhana dalam warna hitam ke coklat gelap, dan profil rasa sofistikated dan berani. Butiran lanjut mengenai ikan karang Ossetra syarikat boleh didapati di .

Nomad Caviar menawarkan pelanggan pelbagai pilihan pembelian, termasuk dua tin 250 gram, atau tin tunggal 500 gram, 1 kg, dan 1.7 kg. Pakej terkecil, menampilkan dua tin 250 gram ikan karang Kaluga Hybrid dan Ossetra, berharga HK$5,000 dan HK$5,776 masing-masing. Selain itu, pelanggan juga boleh memilih daripada pelbagai set hadiah lengkap dengan sake, wodka, salmon, sudu dan mangkuk untuk pengalaman ikan karang mewah terbaik.

, konsep pengedaran ikan karang daripada ladang ke meja yang revolusioner diperkenalkan oleh Nomad Caviar pertama kali dicetuskan oleh Jason Cohen, veteran industri perkhidmatan Hong Kong yang tugasan terdahulu termasuk menjadi pengarah kumpulan Ce La Vi dan wakil pemilik hotel butik The Fleming. Selepas menganjurkan beberapa jamuan makan malam untuk kawan dan kenalan semasa wabak, Jason menyedari betapa mahalnya harga ikan karang apabila dibeli pada harga runcit.

Mengenal pasti jurang dalam pasaran, Jason berusaha mengeluarkan perantaraan dalam pengadaan dan pengedaran ikan karang dan mendefinisikan semula cara orang memahami dan menikmati makanan mewah sihat ini. Dalam masa yang singkat, usahanya memberi buah apabila beliau bekerjasama dengan ladang sturgeon hijau yang cemerlang di China. Dengan menghapuskan perantara, hari ini Nomad Caviar telah membuat ikan karang cemerlang mudah didapati pada harga yang lebih berpatutan sambil mengekalkan kualiti elit yang diharapkan oleh pelanggan berpengetahuan mereka.

Jason berkongsi inspirasi beliau memulakan Nomad Caviar: “Ikan karang sering dilihat sebagai makanan mewah yang disimpan untuk momen istimewa. Sebagai peminat ikan karang yang giat, saya percaya teksturnya yang lembut dan rasa uniknya sepatutnya dinikmati lebih kerap. Walau bagaimanapun, penghalang utama bagi peminat ikan karang sentiasa adalah kekurangan pilihan mudah didapati di pasaran. Jadi, saya memulakan misi untuk mencipta Nomad Caviar dan membuat ikan karang pilihan yang lebih berpatutan, menggalakkan pelanggan untuk menikmatinya setiap hari.”

“Kami mahu anda menikmati tawaran ikan karang kami tanpa risaukan tag harga,” Jason teruskan. “Rasai pelbagai perayaan, besar atau kecil, dan nikmati rasa yang sepadan dengan pelbagai hidangan. Selain rasa menggoda, ikan karang juga sumber protein dan mineral yang cemerlang, membuatnya pilihan sempurna untuk gaya hidup berfikiran kesihatan tanpa mengorbankan rasa. Tin bersaiz besar dan mudah didapati kami juga memastikan anda sentiasa mempunyai cukup ikan karang untuk merawat diri dan menjamu tetamu.”

https://klweek.com/wp-content/uploads/2023/12/e13f764d-20490_1.jpg

Pembaca di Hong Kong dan kini Singapura juga digalakkan melawat laman web Nomad Caviar untuk melihat julat penuh variasi ikan karangnya, termasuk variasi Kaluga Hybrid pada harga, bersama-sama set hadiah bertema ikan karang.

###

Untuk maklumat lanjut mengenai Nomad Caviar, hubungi syarikat di sini:

Nomad Caviar
Jason Cohen
+852 9773 2233
hello@nomadcaviar.com
8/F, 8 On Wo Lane, Central, Hong Kong

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Jason Cohen