(SeaPRwire) –   Tokyo, 03 Januari 2024 — Lead Real Estate Co., Ltd (Nasdaq: LRE) (“LRE” atau “Syarikat”), sebuah pemaju hartanah mewah Jepun termasuk rumah keluarga tunggal dan kondominium, merentasi Tokyo, wilayah Kanagawa dan Sapporo, hari ini melaporkan bahawa Syarikat menerima sambutan yang kuat di booth pamerannya di Pameran Hartanah Ciri Mewah Shanghai yang diadakan di China dari 8 hingga 10 Disember 2023 ( “Shanghai LPS”).

Lebih 100 pelanggan berpotensi, termasuk pembeli rumah mewah dan hotel Cina, melawat booth LRE di Shanghai LPS, dan banyak menyatakan minat terhadap hartanah Syarikat.

Antara hartanah ini adalah kondominium terlaris dan terbaik Syarikat, Excelsior Yoyogi-Koen-mae, yang mempunyai harga jualan 1.298 bilion yen Jepun, atau kira-kira $9.1 juta, setiap unit. Seorang pembeli hartanah Cina terkemuka sedang melawat Jepun untuk melihat hartanah ini, serta beberapa kondominium mewah LRE yang lain, menurut Syarikat.

“Kami menerima banyak maklumbalas positif tentang hartanah kami di Shanghai LPS, termasuk banyak soalan dari pembeli tentang permohonan visa dan pendapatan sewa jangka panjang,” kata Ketua Eksekutif, Encik Eiji Nagahara. “Kami optimis bahawa minat ini akan diterjemahkan ke beberapa jualan yang menakjubkan dalam beberapa bulan akan datang.”

Encik Nagahara menambah bahawa LRE akan terus mengambil bahagian secara aktif dalam pameran hartanah utama yang lain di Jepun dan luar negara. Shanghai LPS menampilkan lebih 140 pameran dari 35 negara dan lebih 6,200 pengunjung. LRE adalah salah satu daripada enam syarikat Jepun yang mempamerkan di acara itu.

Tentang Lead Real Estate Co., Ltd

Lead Real Estate Co., Ltd ialah pemaju hartanah mewah Jepun, termasuk rumah keluarga tunggal dan kondominium, merentasi Tokyo, wilayah Kanagawa, dan Sapporo. Selain itu, Syarikat mengendalikan hotel di Tokyo dan menyewa unit bangunan apartmen kepada pelanggan individu di Jepun dan Dallas, Texas.

Misi Syarikat adalah untuk melayani pelanggan dengan menawarkan gaya hidup yang cantik, selamat dan mewah. Visi Syarikat adalah untuk mengamalkan pendekatan Kaizen (pembaikan berterusan) untuk cuba memperbaiki operasinya, dan memanfaatkan kedudukan pasaran mewah yang diiktiraf secara nasional dan anugerah rumah mewahnya serta kedudukan pasaran kuatnya dalam pasaran hartanah mewah di Tokyo, wilayah Kanagawa, dan Sapporo untuk mencipta platform transaksi global yang membenarkan akses ke kondominium Jepun terkemuka serta kondominium luar negara, termasuk di AS dan Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: .

Pernyataan Prospektif

Pernyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta sebarang pernyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan sejarah mungkin merupakan “pernyataan prospektif” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “harap”, “bertujuan”, “merancang”, “berpotensi”, “meramal”, “sepatutnya”, “sasaran” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti pernyataan prospektif, walaupun tidak semua pernyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan oleh pernyataan prospektif tersebut disebabkan pelbagai faktor penting, termasuk: ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam pendaftaran syarikat dan dalam fail-fail lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Mana-mana pernyataan prospektif yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini hanya berkaitan pada tarikh di sini, dan Syarikat secara khusus menafikan sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana pernyataan prospektif, sama ada kerana maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain.

Maklumat Hubungan:

Untuk Media dan Hubungan Pelabur:
Daisuke Takahashi
Ketua Pegawai Kewangan
Lead Real Estate Co., Ltd

+81 3-5784-5127

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
One Rockefeller Plaza, Aras 11
Bandar New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.