(SeaPRwire) –   Tokyo, 06 Dis 2023 — Lead Real Estate Co., Ltd (Nasdaq: LRE) (the “Company”), sebuah pemaju hartanah mewah Jepun, termasuk rumah tunggal dan kondominium, merentasi Tokyo, wilayah Kanagawa dan Sapporo, hari ini mengumumkan bahawa, pada 28 November 2023, ia telah menyiapkan jualan dan penghantaran kondominium pendapatan tunggal mewah baru.

Hartanah 17-unit, Excelsior Meguromita, terletak di Meguro, Tokyo, diperbuat daripada konkrit diperkukuh dan mempunyai empat tingkat di atas tanah dan satu tingkat bawah tanah. Ia mempunyai keluasan bangunan 10,232 kaki persegi dan keluasan tanah 3,810 kaki persegi.

Memandangkan perjanjian kerahsiaan dengan penjual, penjual dan harga jualan tidak didedahkan. Tidak wujud sebarang hubungan modal, peribadi atau perniagaan antara Syarikat dengan penjual, dan tidak wujud sebarang kepentingan khas antara Syarikat dengan penjual.

Mengenai Lead Real Estate Co., Ltd

Lead Real Estate Co., Ltd ialah sebuah pemaju hartanah mewah Jepun, termasuk rumah tunggal dan kondominium, merentasi Tokyo, wilayah Kanagawa dan Sapporo. Selain itu, Syarikat mengoperasikan hotel di Tokyo dan menyewakan unit bangunan apartmen kepada pelanggan individu di Jepun dan Dallas, Texas.

Misi Syarikat ialah untuk berkhidmat kepada pelanggan dengan menawarkan gaya hidup yang cantik, selamat dan mewah. Visi Syarikat ialah untuk mengamalkan pendekatan Kaizen (penambahbaikan berterusan) untuk cuba meningkatkan operasinya, dan memanfaatkan kedudukan pasaran hartanah kediaman mewah kebangsaan yang diiktiraf dan anugerahnya di Tokyo, wilayah Kanagawa dan Sapporo untuk mewujudkan platform urus niaga global membolehkan akses ke kondominium Jepun terpilih serta kondominium luar negara, termasuk di Amerika Syarikat dan Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: .

Kenyataan Prospektif
Pernyataan dalam rilis akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta apa-apa pernyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan sejarah mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “anggar”, “bertujuan”, “mungkin”, “merancang”, “berpotensi”, “meramal”, “harus”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif walaupun tidak semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif tersebut disebabkan oleh pelbagai faktor penting termasuk: ketidakpastian yang berkaitan dengan keadaan pasaran dan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam pernyataan pendaftaran Syarikat dan dalam penyataan-penyataannya yang lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Maklumat Hubungan:

Untuk Hubungan Media dan Pelabur:
Daisuke Takahashi
Ketua Pegawai Kewangan
Lead Real Estate Co., Ltd

+81 3-5784-5127

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
One Rockefeller Plaza, Tingkat 11
Bandar Raya New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.