MIAMI, 5 Sept. 2023 – Lennar Corporation (NYSE: LEN dan LEN.B), salah satu pemaju perumahan terbesar di negara ini, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat akan mengeluarkan pendapatan untuk suku ketiga berakhir 31 Ogos 2023 selepas pasaran ditutup pada 14 September 2023. Selain itu, Syarikat akan mengadakan sidang telefon pada 15 September 2023 jam 11:00 pagi Waktu Timur.

Panggilan itu akan disiarkan secara langsung di Internet dan boleh diakses melalui laman web Lennar di investors.lennar.com. Jika anda tidak dapat menyertai semasa siaran langsung web, panggilan akan diarkibkan di investors.lennar.com selama 90 hari.

Lennar Corporation, ditubuhkan pada tahun 1954, adalah salah satu pemaju utama negara bagi rumah berkualiti untuk semua generasi. Lennar membina rumah mampu milik, peningkatan dan orang dewasa aktif terutamanya di bawah nama jenama Lennar. Segmen Perkhidmatan Kewangan Lennar menyediakan pembiayaan gadai janji, hak milik dan perkhidmatan penutupan terutamanya untuk pembeli rumah Lennar dan, melalui LMF Commercial, mengeluarkan pinjaman gadai janji yang dijamin terutamanya oleh hartanah komersial di seluruh Amerika Syarikat. Segmen Multifamily Lennar adalah pemaju hartanah sewa multifamily berkualiti tinggi di seluruh negara. LENX memacu teknologi, inovasi dan pelaburan strategik Lennar. Untuk maklumat lanjut mengenai Lennar, sila layari www.lennar.com.

Hubungi: Ian FrazerHubungan PelaburLennar Corporation (305) 485-4129

SUMBER Lennar Corporation