(SeaPRwire) –   BEIJING, China, 08 Februari 2024 — Li Auto Inc. (“Li Auto” atau “Syarikat”) (Nasdaq: LI; HKEX: 2015), peneraju dalam pasaran kenderaan tenaga baharu China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya yang belum diaudit untuk suku keempat dan tahun penuh 2023 sebelum pasaran A.S. dibuka pada hari Isnin, 26 Februari 2024.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan panggilan persidangan pendapatan pada hari Isnin, 26 Februari 2024, pada pukul 7:00 A.M. Masa Timur A.S. atau 8:00 P.M. Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama.

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan tersebut, silakan lengkapkan pendaftaran dalam talian menggunakan pautan yang diberikan di bawah ini sebelum waktu mula panggilan yang dijadualkan. Setelah pendaftaran, peserta akan menerima maklumat akses panggilan persidangan, termasuk nombor dial-in, kod laluan, dan PIN akses yang unik. Untuk menyertai persidangan, sila dail nombor yang diberikan, masukkan kod laluan yang diikuti dengan PIN anda, dan anda akan menyertai persidangan tersebut serta-merta.

Pendaftaran Dalam Talian Peserta:

Siaran ulangan panggilan persidangan tersebut boleh diakses hingga 4 Mac 2024, dengan menghubungi nombor berikut:

Amerika Syarikat: +1-855-883-1031
Daratan, China: +86-400-1209-216
Hong Kong, China: +852-800-930-639
Antarabangsa: +61-7-3107-6325
Replay PIN: 10036557

Siaran web langsung dan arkib panggilan persidangan juga boleh didapati di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Tentang Li Auto Inc.

Li Auto Inc. adalah peneraju dalam pasaran kenderaan tenaga baharu China. Syarikat merancang, membangun, mengeluarkan, dan menjual kenderaan pintar elektrik premium. Misinya adalah: Cipta Rumah Bergerak, Cipta Kebahagiaan di Rumah (创造移动的家, 创造幸福的家). Melalui inovasi dalam produk, teknologi, dan model perniagaan, Syarikat menyediakan keluarga dengan produk dan perkhidmatan yang selamat, senang, dan selesa. Li Auto adalah perintis dalam mengkomersialkan kenderaan elektrik jarak jauh dengan jayanya di China. Syarikat mula mengeluarkan kuantiti besar pada bulan November 2019. Barisan model semasa termasuk Li MEGA, MPV keluarga andalan berteknologi tinggi, Li L9, SUV keluarga andalan enam tempat duduk, dan Li L8, SUV keluarga premium enam tempat duduk, serta Li L7, Kenderaan utiliti sukan keluarga andalan lima tempat duduk. Syarikat memanfaatkan teknologi untuk mewujudkan nilai untuk penggunanya. Syarikat menumpukan usaha pembangunan dalaman kepada sistem sambungan jarak jauh proprietari, teknologi kenderaan elektrik generasi akan datang, dan penyelesaian kenderaan pintar sambil memperluas barisan produknya dengan membangunkan BEV dan EREV baharu untuk menyasarkan asas pengguna yang lebih luas.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://ir.lixiang.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Li Auto Inc.
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@lixiang.com

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
      +86-10-6508-0677
E-mel: Li@tpg-ir.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.