(SeaPRwire) –   – Earnings Call Scheduled for 8:00 p.m. ET on November 29, 2023 –

GUANGZHOU, China, Nov. 21, 2023 — LIZHI INC. (“LIZHI” atau “Syarikat”) (NASDAQ: LIZI), platform sosial dan hiburan berasaskan audio, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 yang tidak diaudit pada hari Rabu, 29 November 2023, selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan panggilan keputusan kewangan pada pukul 8:00 malam Waktu Timur Amerika Syarikat pada 29 November 2023 (9:00 pagi, Waktu Beijing/Hong Kong pada 30 November 2023).

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan, sila akses pautan yang disediakan di bawah untuk menyempurnakan pendaftaran dalam talian 20 minit sebelum masa panggilan yang dijadualkan bermula. Sebaik sahaja berdaftar, peserta akan menerima butiran untuk panggilan konferens, termasuk nombor sambungan, PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai panggilan konferens.

Pautan Pendaftaran:

Sebaik sahaja selesai mendaftar, sila sambung 10 minit sebelum masa permulaan yang dijadualkan untuk panggilan keputusan dan masukkan PIN peribadi seperti arahan untuk disambung ke panggilan.

Selain itu, siaran langsung webkonferens dan rakaman webkonferens juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat LIZHI INC. di .

Mengenai LIZHI INC.

LIZHI INC. telah mewujudkan ekosistem sosial berasaskan audio secara menyeluruh dengan kehadiran global. Syarikat bertujuan untuk memenuhi minat pengguna dalam hiburan audio dan jaringan sosial melalui portfolio produknya. LIZHI INC. membayangkan ekosistem audio di mana semua orang boleh dihubungkan dan berinteraksi melalui suara. LIZHI INC. telah disenaraikan di Nasdaq sejak Januari 2020.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:

LIZHI INC.
Jabatan Hubungan Pelabur
Tel: +86 (20) 8381-8791
E-mel: ir@lizhi.fm

Piacente Financial Communications
Jenny Cai
Tel: +86 (10) 6508-0677
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )