(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 12 April 2024 — Mobile-health Network Solutions (“MNDR” atau “Syarikat Tersebut”), pembekal utama penyelesaian telek Kesihatan di Singapura, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaan saham agregat 2,250,000 Saham Biasa Kelas A (“Penawaran Tersebut”) pada harga $4.00 setiap saham (“Harga Penawaran”) kepada orang awam, untuk jumlah keseluruhan AS $ 9.0 juta hasil kasar kepada Syarikat, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran.

Saham-saham tersebut mula diperdagangkan di NASDAQ Stock Market LLC pada 10 April 2024, di bawah simbol “MNDR“.

Network 1 Financial Securities, Inc. (“Network 1”), broker/dealer perkhidmatan penuh, bertindak sebagai pengendali buku tunggal tunggal untuk Penawaran Tersebut. Sidley Austin LLP, Rajah & Tann Singapore LLP, dan Harney Westwood & Riegels Singapore LLP bertindak sebagai penasihat undang-undang AS, Singapura dan Cayman masing-masing kepada Syarikat, dan Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai penasihat undang-undang AS kepada Network 1 untuk Penawaran Tersebut.

Penawaran Tersebut diadakan menurut pernyataan pendaftaran Syarikat pada Borang F-1 (Fail No. 333-277254), sebagaimana diubahsuai, diajukan sebelum ini kepada dan kemudian diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (“SEC”) pada 27 Mac 2024. Penawaran Tersebut hanya diadakan melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pernyataan pendaftaran. Salinan prospektus muktamad berkaitan dengan Penawaran Tersebut mungkin diperolehi, apabila tersedia, daripada Network 1 Financial Securities, Inc., 2 Bridge Avenue, Suite 241, Red Bank, NJ 07701, melalui telefon +1 732 758 9001 atau melalui e-mel . Selain itu, salinan prospektus muktamad, apabila tersedia, berkaitan dengan Penawaran Tersebut boleh diperolehi melalui laman web SEC di www.sec.gov.

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran Tersebut. Kenyataan akhbar ini disediakan untuk maklumat sahaja dan tidak akan membentuk tawaran jualan atau rayuan tawaran jualan bagi sekuriti ini, dan sekuriti ini tidak akan ditawarkan atau dijual di Amerika Syarikat tanpa pendaftaran atau pengecualian pendaftaran yang berkenaan, dan tidak akan ada tawaran, rayuan atau jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tanpa pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai Mobile-health Network Solutions

Kami merupakan pembekal utama penyelesaian telek Kesihatan di Singapura, berdasarkan bilangan negara yang diliputi oleh platform kami MaNaDr, termasuk negara-negara di rantau Asia Pasifik. Kami menyediakan perkhidmatan kami di atas platform MaNaDr kami, yang boleh diakses melalui aplikasi mudah alih dan laman web kami. Kami melayani kedua-dua komuniti pengguna, dengan menawarkan perhatian perubatan yang peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia, serta komuniti penyedia perkhidmatan kesihatan, dengan membenarkan mereka mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menghubungkan kepada rangkaian sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi global. Melalui aplikasi mudah alih kami, kami menawarkan pelbagai penyelesaian telek Kesihatan yang licin dan bebas kesusahan kepada pengguna, yang merangkumi perkhidmatan teleperundingan, termasuk penerbitan sijil perubatan elektronik dan penghantaran ubatan ke rumah pengguna, serta perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN PROSPEK

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta sebarang kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan berdasarkan fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospek” dalam erti kata Akta Pembaharuan Tuntutan Mahkamah Sivil Persekutuan 1995. Kenyataan-kenyataan ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan berkaitan tarikh permulaan perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “harap”, “bertujuan”, “merancang”, “berpotensi”, “meramalkan”, “sepatutnya”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospek, walaupun tidak semua kenyataan prospek mengandungi perkataan pengenalan tersebut. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan oleh kenyataan prospek tersebut disebabkan oleh pelbagai faktor penting, termasuk: ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam pada terma yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor penting lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” prospektus awal yang difailkan dengan SEC. Oleh itu, para pelabur dinasihatkan supaya tidak mengambil keputusan berdasarkan kepercayaan sepenuhnya ke atas sebarang kenyataan prospek dalam kenyataan akhbar ini. Sebarang kenyataan prospek yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini hanya bersifat pada tarikh ini, dan Mobile-health Network Solutions secara khususnya menafikan sebarang obligasi untuk mengemaskini sebarang kenyataan prospek, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:

2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
E-mel:

Permintaan Pengedali:

Network 1 Financial Securities, Inc.
Adam Pasholk, Pengarah Urusan – Perbankan Pelaburan
2 Bridge Avenue, Suite 241
Red Bank, NJ 07701
(+1) 732 758 9001
E-mel:

Hubungan Pelabur:

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.