(SeaPRwire) –   Nanjing, China, Jan. 04, 2024 — Ostin Technology Group Co., Ltd. (the “Company”) (Nasdaq: OST), pembekal modul paparan dan polarizer di China, hari ini mengumumkan Syarikat akan mengambil bahagian dalam Pameran Elektronik Pengguna 2024 (the “CES 2024”), salah satu acara teknologi paling berpengaruh di dunia. Acara itu dijadualkan berlangsung dari 9 hingga 12 Januari 2024, di Las Vegas, NV, dan membenarkan syarikat untuk memanfaatkan kuasa interaksi manusia ke manusia dan mencipta platform dinamik untuk menggalakkan inovasi, membina perkongsian, dan memberi kesan perniagaan langsung. Booth CES 2024 Syarikat adalah di 23030, Dewan Pusat di Pusat Konvensyen Las Vegas.

Sebagai syarikat yang komited untuk mendorong sempadan teknologi dan memacu kemajuan industri, Syarikat menghargai peluang yang akan disediakan oleh CES 2024. Syarikat mengharapkan untuk mempamerkan produk terkemuka sementara mencari untuk berhubung dengan pakar industri dan pelanggan berpotensi, berkongsi strategi pembangunannya, dan mendengar pandangan dan cadangan daripada peserta global kerana Syarikat bertujuan untuk merampas peluang perniagaan baru dan untuk meluaskan di pasaran Amerika Utara.

Tajuk Teras Pameran CES 2024 Syarikat

  • Kehadiran Syarikat akan diberi penekanan oleh paparan produk terkini, termasuk produk Pintura berkongsi foto yang terus dikemaskini dan produk jam pintar baru dilancarkan M4 dan GT8-PRO. Pengunjung digalakkan mencuba produk untuk mengalami reka bentuk unik, teknologi maju, dan kepraktisan produk secara peribadi.
  • Pintura baru-baru ini mengalami penambahbaikan yang luar biasa dan canggih, menjadikannya lebih daripada bingkai digital tetapi kanvas yang sesuai dengan reka bentuk baru bertepi bulat. Satu ciri pembeda ialah berbeza daripada paparan tunggal konvensional, Pintura menggunakan gabungan skrin berganda, mengintegrasikan dengan album foto berdasarkan awan untuk mempamerkan dan memulihkan kenangan tanpa had. Konsep komposisi skrin berganda membolehkan Pintura menyediakan pengalaman berbeza disesuaikan untuk pengguna berbeza dalam pelbagai senario, dan produk juga ringan. Syarikat akan mempamerkan prototaip generasi seterusnya Pintura juga, dan ia berharap untuk terlibat dengan peserta CES 2024 untuk mengumpul maklum balas dan cadangan untuk meningkatkan reka bentuk, penyelidikan dan pembangunannya.
  • Kedua-dua M4 dan GT8-Pro menyediakan fungsi pemantauan kesihatan dan kecergasan. Ciri pemantauan kesihatan maju mereka memberikan pemantauan masa nyata kepada pengguna kadar detak jantung, kualiti tidur, aktiviti fizikal, dan lebih banyak. Selain itu, untuk warga emas, jam menawarkan fungsi pemantauan dan pengingat, membantu mereka mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan peribadi.

Encik Tao Ling, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat memberi komen: “Dengan lebih 150 negara diwakili dan 41 kategori teknologi berbeza diliputi, CES 2024 menawarkan platform global sebenar untuk perkongsian pengetahuan, kerjasama, dan peluasan pasaran. Kami dengan tulus menggalakkan semua pengunjung ke booth kami dan secara aktif memberikan maklum balas dan cadangan penambahbaikan. Kami amat menghargai pendapat berharga ini dan kami gembira untuk berhubung dengan peserta CES 2024 dari latar belakang pelbagai dan mengkaji peluang untuk kerjasama dan pertumbuhan. Kami berharap untuk mengambil bahagian dalam perbincangan berfikiran dan memperoleh wawasan berharga ke dalam trend dan teknologi masa depan yang akan membentuk masa depan industri.”

Mengenai Ostin Technology Group Co., Ltd.

Ditubuhkan pada 2010, Syarikat adalah pembekal modul paparan dan polarizer di China. Syarikat mereka bentuk, membangun, dan mengeluarkan modul paparan TFT-LCD dalam pelbagai saiz dan saiz terkustomisasi yang terutamanya digunakan dalam elektronik pengguna, paparan LCD luar, dan paparan automotif. Syarikat juga mengeluarkan polarizer yang digunakan dalam modul paparan TFT-LCD.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Liabiliti Sivil untuk Sekuriti Palsu 1995. Pandangan ke depan termasuk kenyataan yang berkaitan dengan rancangan, objektif, strategi, acara masa depan atau prestasi, anggapan asas, dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin,” “akan,” “berhasrat,” “harus,” “percaya,” “menjangka,” “projek,” “anggaran” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza dari jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; ramalan Syarikat tentang trend pasaran; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan penerimaan pasaran untuk produk baru; jangkaan untuk menerima pesanan pelanggan untuk produk baru; jangkaan masa untuk pemasaran dan penjualan produk baru; perubahan teknologi; keupayaan Syarikat untuk menarik dan mengekalkan tenaga kerja berkemahiran; kepekatan pelanggan; dan keadaan ekonomi umum yang mempengaruhi industri Syarikat dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas dan risiko-risiko lain yang dibincangkan dalam laporan Syarikat dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan kepercayaan berlebihan terhadap mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan media ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyiaran Syarikat dengan SEC, yang boleh dikaji semula di . Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk menyemak semula secara awam kenyataan pandangan ke depan ini untuk memenuhi acara atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Ostin Technology Group Co., Ltd.

Hubungan Pelabur:

Janice Wang

Wealth Financial Services LLC

Telefon: +86 13811768599 +1 628 283 9214

E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.