Mining 45 Depositphotos 90901132 S @belchonock 134th Canton Fair: Agricultural Machinery Section Revamped with Top-notch Products

GUANGZHOU, China, 15 September 2023 – Sejajar dengan perkembangan tren perdagangan global, Canton Fair ke-134 telah mengoptimumkan secara strategis 11 seksi pameran, termasuk kenderaan tenaga baharu, jentera pertanian, bahan dan produk kimia baharu.

Canton Fair, mengiktiraf permintaan global untuk jentera pertanian, telah menubuhkan seksi pameran berasingan untuk apa yang sebelum ini dikategorikan sebagai “Jentera Pembinaan dan Pertanian”. Seksi Jentera Pertanian dijadualkan dalam Fasa 1 Canton Fair, iaitu 15 hingga 19 Oktober.

Seksi ini seterusnya dibahagikan kepada dua kawasan dalam ruang untuk jentera pertanian kecil dan jentera kebun kecil, bersama dua kawasan luar masing-masing. Meliputi kira-kira 10,000 meter persegi, seksi ini akan mempamerkan pelbagai produk daripada syarikat kelas atas.

Weichai Lovol Intelligent Agricultural Technology Co., Ltd., pengeluar mesin dan peralatan terkemuka di China, akan mempamerkan produk terbarunya termasuk traktor tenaga baharu, lori ringan, dan traktor khusus kebun buah-buahan, semuanya dikuasakan oleh bateri, motor, pengawal, dan gandar pembangunan sendiri. Produk-produk ini, dilengkapi dengan teknologi pemindahan pemboleh ubah baharu, dijangka menghidupkan semula industri pertanian global. Untuk maklumat lanjut, lawati laman Canton Fair Weichai Lovol di https://goo.su/cLxpBr.

Shandong Huasheng Zhongtian Machinery Group Co., Ltd. (“Huasheng”) akan membuat penampilan hebat di Canton Fair, mempamerkan pelbagai enjin petrol am, jentera perlindungan tanaman, dan jentera kebun. Dengan portfolio lebih daripada 150 kategori produk, Huasheng akan mempamerkan produknya yang terkenal di peringkat antarabangsa, disahkan oleh EU CE dan EPA AS, boleh dilihat di https://goo.su/QjUs3T.

Weima Agricultural Machinery Co., Ltd. (“Weima”), pengeluar jentera pertanian yang diiktiraf global, akan membawa produk dan teknologi inovatifnya di Canton Fair ke-134. Weima, dikenali kerana fokusnya kepada penyelidikan dan pembangunan bebas mesin untuk kawasan pergunungan dan berbukit, akan memperkenalkan rangkaian produknya termasuk jentera penyediaan tanah, jentera pengendalian pertanian, pembajak salji, dan set penjana. Antara tumpuan adalah “teknologi reka bentuk pengoptimuman mekanisasi pertanian berbukit” dan “Weima WMX620 rotary tiller” mereka sendiri. Lawati laman Canton Fair Weima di https://goo.su/IGcPyD.

Canton Fair memperkenalkan perubahan menarik bermula dari sesi ke-134. Sila rancang perjalanan mengikut penyelarasan pameran terkini. Lebih banyak butiran boleh didapati di laman web rasmi dengan peringatan kepada semua pembeli luar negara yang ingin menghadiri tempat untuk melengkapkan pra-pendaftaran terlebih dahulu untuk kehadiran yang lancar. Pra-pendaftaran kini dibuka melalui https://www.cantonfair.org.cn/en-US/pages/655692320955457536.

Foto – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/02303e9e-1.jpg