23 'Bad Influencer': New Fiction Podcast Features Deuxmoi, Kristen Doute, Perez Hilton and Christy Carlson Romano

‘Bad Influencer’: Siri Fiksyen Podcast Baharu Menampilkan Deuxmoi, Kristen Doute, Perez Hilton dan Christy Carlson Romano

NEW YORK, 3 Okt 2023 – Gemini XIII dan Emerald Audio mengumumkan pelancaran Bad Influencer, siri podcast fiksyen imersif baharu yang dipenuhi bintang termasuk Deuxmoi, Kristen Doute, Perez Hilton dan Christy Carlson Romano.

Bad Influencer adalah komedi romantik sembilan episod yang membawa pendengar dalam pengalaman menghiburkan melalui mata Sarah Sawyer, seorang wanita berusia 20-an yang ingin menjadi terkenal di New York City yang membuat harapan dan terbangun sebagai seorang influencer terkenal, hanya untuk mendapati bahawa dunia influencer media sosial yang glamor dan kadangkala sangat skandal itu tidak selalu seperti yang kelihatan.

Bad Influencer dicipta bersama oleh Penulis Buku Terlaris New York Times 18 kali Jane Green dan penulis Twenty Guys You Date in Your Twenties, Gabi Conti. Ia ditulis oleh Gabi Conti. Barisan pelakon penuh termasuk bintang naik daun Adam Kaplan(The Big Leap, Up Here), Jordyn DiNatale(Fear Street, The Birch), Elizabeth Cappuccino(The First Lady), dan pelawak Anna Roisman(HQ Trivia).

“Kami sangat teruja untuk melancarkan siri yang menyeronokkan dan boleh ditonton ini sebagai podcast skrip asli ketiga Emerald Audio. Bad Influencer adalah kisah ambisi, obsesi dan harga tinggi ketenaran. Keseluruhan barisan pelakon dan krew telah melakukan kerja yang luar biasa dalam mendatangkan skrip kehidupan dan kami tidak sabar untuk semua orang mendengarnya.”, kata pengasas bersama Emerald Audio, Jane Green.

Siri ini menandakan produksi asli ketiga yang keluar dari rangkaian wanita baru yang muncul, Emerald Audio. Syarikat induknya, Gemini XIII, juga telah mencapai kejayaan tahun ini dengan studio mereka, Diversion Audio, yang menerbitkan kejayaan fiksyen audio laris The Royals of Malibu, kini dalam musim kedua.

Bad Influencer boleh didengar sekarang secara mengimbas di semua platform striming utama. Untuk mendengar klik DI SINI

Mengenai Emerald Audio

Emerald Audio, sebuah divisi Gemini XIII, adalah rangkaian podcast yang mengkhusus dalam mencipta pengalaman audio fiksyen imersif untuk wanita. Ia ditubuhkan oleh Penulis Buku Terlaris New York Times 18 kali Jane Green, dan CEO dan pengasas Gemini XIII, Spencer Brown. Emerald bekerja dengan Penulis Buku Terlaris New York Times dan pencipta kandungan yang diiktiraf secara nasional untuk membangunkan projek podcast inovatif.

Media Contact:
Erica Farmer
VP, Strategic Marketing, Gemini XIII
efarmer@gemini13media.com

SUMBER Gemini XIII