(SeaPRwire) –   ZIBO, China, 6 Mac 2024 – Sunrise New Energy Co., Ltd. (“Sunrise”, “Syarikat”, “kami” atau “kita”) (NASDAQ: EPOW), mengumumkan hari ini bahawa Encik Haiping Hu, Pengerusi, telah dianugerahkan gelaran berprestij “Usahawan Cemerlang Provinsi Guizhou” bagi tahun 2021-2023. Majlis tersebut, yang diraikan oleh pegawai kanan termasuk gabenor wilayah Guizhou, menekankan kepimpinan luar biasa dan sumbangan Encik Hu kepada landskap perniagaan serantau. Dalam pengiktirafan serentak bakat dan dedikasi, Puan Xianyan Zha, pakar tinggi di Pusat Penyelidikan Tenaga Baru Matahari, telah diakui sebagai “Bakat Muda” di Prefektur Qianxinan oleh Jabatan Sumber Manusia dan Keselamatan Sosial. Sebelum ini, Pengurus Besar Syarikat telah dihormati sebagai “Bakat Unggul”, manakala Timbalan Pengurus Besar telah diiktiraf sebagai “Bakat Utama” dalam domain yang sama di Prefektur Qianxinan.

Setakat 30 Disember 2023, Sunrise telah membesarkan kumpulan individu cemerlang, termasuk 1 pengarah institut penyelidikan, 3 kakitangan pengurusan dan teknikal dengan gelaran profesional pertengahan yang diluluskan, dan 67 penyelidik inovasi teknikal. Pentingnya, Syarikat telah mencapai nisbah 80% bakat tempatan yang dibesarkan, yang seterusnya mengukuhkan komitmennya terhadap pembangunan serantau.

“Sunrise meletakkan keutamaan tertinggi kepada pembiakan bakat, terutamanya dalam bidang inovasi teknologi,” ujar Encik Hu Haiping, Pengerusi Syarikat, “Sepanjang tempoh 2021-2023, sejumlah 198 individu dari syarikat menyertai latihan harta intelek. Serentak, kakitangan teknikal kami secara kolektif memohon 56 paten, dengan 27 paten telah diluluskan, termasuk 24 paten penciptaan, 2 paten model utiliti, dan 1 paten antarabangsa di Jepun. Penindustrialan dan hasil pendapatan berkaitan daripada produk berpaten telah melepasi $90 juta USD.”

Mengenai Sunrise New Energy Co., Ltd
Berpangkalan di Zibo, Wilayah Shandong, China, Sunrise New Energy Co., Ltd., melalui usahasama, terlibat dalam pembuatan dan jualan bahan anoda grafit untuk bateri litium-ion. Loji pembuatan usahasama Syarikat yang sedang dibina seluas 260,543 m2 di Wilayah Guizhou, China. Loji berjalan pada elektrik murah daripada sumber boleh diperbaharui, yang membantu menjadikan Sunrise New Energy sebagai pengeluar bahan anoda grafit berkos rendah dan berimpak rendah terhadap alam sekitar. Encik Haiping Hu, pengasas dan CEO Syarikat, merupakan perintis utama untuk industri anoda grafit di China bermula pada 1999. Pasukan pengurusan Syarikat juga terdiri daripada pakar dengan tahun pengalaman dan rekod kejayaan yang kukuh dalam industri anoda grafit. Selain itu, Syarikat juga mengendalikan platform perkongsian pengetahuan di China. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di . Syarikat juga mengekalkan akaun Twitter (@sunrisenewener1) untuk mengemaskini pelabur terhadap perkembangan terkini Syarikat.

Kenyataan masa depan
Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan Syarikat merupakan kenyataan masa depan mengikut Private Securities Litigation Reform Act 1995. Kenyataan masa depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, matlamat, strategi, peristiwa masa depan yang dijangka, andaian dan apa-apa kenyataan faktual yang belum berlaku. Mana-mana perkataan yang merujuk kepada “mungkin”, “akan”, “hendak”, “harus”, “percaya”, “jangka”, “anggar”, atau perkataan tidak faktual serupa, harus dianggap sebagai kenyataan masa depan. Disebabkan pelbagai faktor, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau kandungan yang dinyatakan dalam kenyataan masa depan ini. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif strategik syarikat, rancangan masa depan syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk atau perkhidmatan syarikat, kemaskini teknologi, reputasi dan jenama syarikat, impak persaingan industri dan tender, dasar dan peraturan berkaitan, naik turun ekonomi makro China, keadaan pasaran antarabangsa berkaitan dan risiko dan andaian lain yang didedahkan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F.. Memandangkan faktor-faktor di atas dan lain-lain berkaitan, kami menasihati pelabur untuk tidak bergantung buta kepada kenyataan masa depan ini, dan kami mendesak pelabur untuk melawat laman web SEC’s untuk mengkonsultasikan dokumen berkaitan syarikat bagi faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan operasi masa depan syarikat. Syarikat tidak berkewajipan untuk membuat pembetulan awam kepada perubahan dalam kenyataan masa depan ini disebabkan peristiwa atau sebab tertentu melainkan diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Syarikat:
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Telefon: +86 4009919228

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.