(SeaPRwire) –   New York, NY, Nov. 30, 2023 — merancang untuk menubuhkan platform di Beijing yang memberi tumpuan kepada teknologi AI dan penerbitan buku. Matlamatnya adalah untuk membantu syarikat swasta meningkatkan alam perniagaan dan mengelakkan persaingan yang ketat.

Pada 29 November, Holo bekerjasama dengan cawangan China kumpulan penerbitan terbesar di dunia, Penguin Random House, dan mengadakan persidangan akhbar di Beijing. Tujuannya adalah untuk memperkenalkan platform digital baru yang dikenali sebagai Holo Metaverse Intelligent Home Library (Holo MIHL). Majlis itu menerima sokongan daripada dua syarikat milik negara, Kumpulan Akaun CITIC dan China Translation & Publishing House.

Dengan menggunakan gabungan teknologi AI dan sumber penerbitan, Holo MIHL akan menyediakan pelbagai perkhidmatan termasuk buku, kelab, sekolah perniagaan, membaca AI, avatar digital, dan penyesuaian peringkat perusahaan. Perkhidmatan ini bertujuan untuk meningkatkan daya saing pengendali perniagaan sambil menggalakkan pendekatan yang lebih saintifik dan mesra terhadap kerjasama perniagaan.

Dalam ucapan video, En. Fibona Ning, pengerusi Holo, menyatakan misi Kumpulan Holo sebagai mengambil tanggungjawab untuk zaman semasa dan mencipta nilai sosial. Matlamat mereka adalah untuk menyumbang kepada pembangunan perusahaan swasta dan kemajuan masyarakat.

Selain daripada platform Holo MIHL, Kumpulan Holo sedang menubuhkan 112 ruang teknologi digital di seluruh dunia untuk memudahkan perdagangan global dan kerjasama lintas sempadan bagi syarikat-syarikat. Pada era transformasi digital hari ini, teknologi AI banyak digunakan dalam pelbagai bidang. Pembinaan Holo MIHL adalah langkah penting ke arah pembangunan masa depan industri holografik. Melalui penggunaan teknologi AI, Holo boleh memecahkan halangan antara perniagaan dalam talian dan luar talian dan mencapai pengalokasian sumber yang optimum serta transformasi dan penambahbaikan industri.

Beberapa syarikat termasuk Penguin Random House North Asia, Kumpulan Akaun CITIC dan China Translation & Publishing House aktif terlibat dalam rancangan tersebut. Kerajaan China telah menganjurkan pembangunan perusahaan swasta tahun ini untuk menggalakkan pemulihan ekonomi. Sokongan syarikat milik negara untuk perniagaan Holo akan menyumbang secara signifikan kejayaan rancangan tersebut.

HUBUNGI: Fibona Ning
Info(at)holo-foundation.org

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.