(SeaPRwire) –   WECAN menjadi rakan permainan pertama dari Ukraine untuk menyertai platform permainan blockchain terbesar di dunia, WEMIX PLAY.

Singapura , 31 Jan. 2024 —

  • Permainan strategi tentera penuh skala pertama di pasaran untuk dengan mudah mengintegrasikan Aset Permainan seperti NFT ke dalam hampir setiap aspek permainan
  • Aset Permainan seperti NFT dan Penguat Permainan menyediakan pelbagai kelebihan dan manfaat yang kuat yang meluaskan ruang permainan secara besar

Pembangun permainan global terkemuka Wemade telah mendedahkan WECAN sebagai studio permainan pertama dari Ukraine untuk menyertai platform permainan blockchain terbesar di dunia, WEMIX PLAY. WECAN terkenal dengan penggunaan inovasi digital yang meluas seperti sistem staking, NFT, DeFi dan DAO dalam permainannya, dan akan melancarkan permainan strategi tentera “R-Planet” pada WEMIX PLAY pada suku kedua 2024.

Pemain memulakan perjalanan mereka di R-Planet, sebuah sfer jauh yang bermusuhan, bergerak melalui angkasa lepas, bersama satelit kecilnya Hollow. Kandungannya yang kaya dengan empat bijih berharga (Enefterium, Caponium, Waxon, WECANite) telah menjadikan R-Planet sebuah habitat yang sesuai untuk haiwan maju termasuk wira, dan Ahnangs, sebuah ras alien lanun angkasa. Untuk berjaya, pemain perlu mencipta dan meluaskan rangkaian pangkalan dan mencipta tentera yang kuat dengan menghasilkan dan menaik taraf unit tempur; menyertai atau mencipta sekutu untuk membentuk komuniti yang kuat; dan akhirnya terlibat dalam pertempuran dengan musuh.

Integrasi mudah NFT ke aspek permainan
Inti misi ini adalah penggunaan NFT, menjadikan “R-Planet” permainan strategi tentera penuh skala pertama di pasaran untuk mengintegrasikan Aset Permainan dengan mudah dalam hampir setiap aspek permainan. Aset permainan menyediakan pelbagai kelebihan dan manfaat yang kuat yang meluaskan ruang permainan, dan terdiri daripada:

  • NFT Tanah – antara NFT paling bernilai kerana menyambung NFT tanah ke pangkalan boleh meningkatkan keupayaannya untuk menambang lebih banyak sumber. Ini penting kerana bijih diperlukan untuk segala-galanya daripada pembinaan bangunan, menghasilkan tentera robot, malah membina senjata super.
  • Penguat Permainan: Terdapat juga NFT tunggal yang boleh melakukan segala-galanya daripada meningkatkan pengalaman, menyembuhkan kerosakan dan bahkan mengubah ciri-ciri. Subset NFT tunggal segera mempercepatkan dan melengkapkan tugas-tugas yang berbeza, seperti pembinaan bangunan, penaikan tentera robot dan bahkan melengkapkan semula sumber.
  • NFT berkaitan Wira – Wira adalah penerima utama NFT dalam “R-Planet”, dengan pelbagai item yang boleh meningkatkan kekuatan, kelajuan, dan kuasa secara signifikan. Ini termasuk barang permainan jarang ditemui semasa misi yang memberikan bonus besar seperti menggandakan kelajuan tentera, mengurangkan separuh masa diperlukan untuk mencipta unit tentera, dan menambah bonus ketara kepada penambangan.

“R-Planet adalah usaha besar yang belum pernah dilakukan sebelum ini. Kami terus membuat peningkatan dan inovasi tambahan selama setahun ujian, mengintegrasikan maklumbalas daripada komuniti kami untuk terus menajamkan permainan,” kata Nazar Chervinskyi, CEO, WECAN. “Kami kini bersedia untuk mempersembahkan versi terbaik ini kepada penonton permainan global, dan bersemangat dengan prospek bekerjasama dengan WEMIX untuk merealisasikan matlamat ini.”

Mengenai WEMADE
Sebahagian daripada generasi pertama pembangun permainan komputer dalam talian dan permainan mudah alih Korea, Wemade berada di garis hadapan pembangun permainan Web3 yang sedang berinovasi dengan teknologi blockchain. Berdasarkan WEMIX3.0 Mainnet, platform permainan blockchain WEMIX PLAY adalah yang terbesar di dunia dengan jutaan pengguna dan pelbagai genre permainan daripada kad, teka-teki, simulasi dan permainan strategi; kepada permainan tembakan pertama, royale berperang, MOBA, MMORPG, SNG, sukan dan lebih banyak lagi. Lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Kevin Foo
pr at wemix.com