Trickster: The race for Christmas No.1 is no joke

(SeaPRwire) –   LONDON, Nov. 13, 2023 Trickster, penyanyi dan usahawan dari Linz, Austria, melancarkan mash-up bersemangat dan berayun lagu-lagu Krismas klasik ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ pada Trickster Recordings melalui Absolute pada 17 November 2023. Menghimpunkan nostalgia dan kehangatan musim, ini koktail Krismas yang anda tidak tahu anda perlukan: tanpa egg nog. Trickster mahu membawa kegembiraan ke rumah semua orang!

Difilemkan di Pinewood Studios yang terkenal, rumah kepada James Bond, video untuk single ini dibanjiri gaya glamor 1940-an yang klasik, apabila beberapa daripada penari terbaik dunia mencipta semula tenaga Krismas musim baharu Orleans yang memesona. Dicipta oleh krew yang telah bekerja pada Lord of the Rings, Mission Impossible, Independence Day dan lebih, filem Krismas ini akan menjadi sebahagian daripada filem Krismas penuh. Lagu Krismas Trickster dijangka menjadi runut bunyi terhebat untuk musim ini.

Lagu ini tiba sebelum filem John Woo dengan nama yang sama dan, walaupun cerita Trickster layak untuk filemnya sendiri, marilah kita fokus kepada muzik dahulu….

Diterbitkan oleh Richard Flack [Joe Strummer, Florence and the Machine] dan Trickster sendiri, kegemaran musim ini digabungkan dengan sempurna di studio London terkenal Angel dan RAK, dan dicampur di Abbey Road. Penerbit Guy Chambers [Robbie Williams] juga merupakan sebahagian penting projek Trickster. Lagu mewah ‘Silent Night’ vs ‘Santa Claus Is Coming To Town’ menampilkan kumpulan vokal pemenang Anugerah Grammy® The Swingles, big band, dan bahagian rentetan yang diatur dan diaturkan oleh Callum Au [Quincy Jones, Michael Bublé].

Mencipta merentasi Rock, Pop, Swing dan Electro, Trickster mengambil pendekatan pembuka jalan, semuanya mesti memecahkan tanah baru, segar, asli. Begitu juga John Woo telah berkata tentang filemnya yang unik ‘Silent Night’, “Keseluruhan filem adalah tanpa dialog…. muzik sebaliknya bahasa”. Jadi juga muzik Trickster bercakap dari hati. ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ mengikuti ‘Still Kicking’, yang mendapat liputan udara di seluruh dunia.

Jadi tahun ini, nikmatilah Krismas Trickster: ia tentu tidak akan membosankan! Trickster juga gembira mengumumkan bahawa album sulungnya akan datang pada tahun 2024. Pastikan Trickster ada dalam Senarai Krismas anda.

Pra-Simpan:
Dengar Sampel Single:

Gambar –
Logo –

SUMBER Trickster

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)