(SeaPRwire) –   Shenzhen, China, 21 Mac 2024 — Wanbo, bekerjasama dengan tambahan terbaru ke siri DaVinci, Projektor DaVinci 1, telah bersedia untuk membuat kemunculan yang menakjubkan! Sebagai sebuah jenama terkemuka global dalam peranti audiovisual pintar, Wanbo sekali lagi menyajikan pengguna dengan jamuan tak terhingga untuk deria.

Pelancaran Projektor DaVinci 1 Pro menandakan satu batu penanda baru dalam teknologi projeksi. Ia bukan sekadar produk; ia merupakan peningkatan revolusi kepada pengalaman penontonan. Dengan beberapa ciri unik dan prestasi luar biasa, DaVinci 1 Pro akan membawa pengguna pengalaman audiovisual tanpa seperti.

Tajuk Produk:

1. Netflix 1080P Rasmi Yang Dibina Dalam: Nikmati kandungan daripada platform seperti Netflix dengan imej yang lebih jelas dan pengalaman yang lebih mendalam.
2. Menyokong 4K: Sepenuhnya selari dengan resolusi 4K untuk imej yang lebih tajam dan pengalaman menonton yang mendalam.
3. Pembesar Suara Ganda 8W dan Bilik Bunyi 420CC Besar: Prestasi bunyi yang kuat menyerap anda dalam muzik dan filem.
4. Kanta Inovatif: Menggunakan kanta kaca tidak sfera 3+1 untuk penghantaran cahaya yang lebih tinggi dan kesetiaan warna dan imej yang lebih baik.
5. Enjin Optik Terbenam Penuh PixelPro 5.0 Inovatif: Sistem optik yang ditingkatkan menghasilkan imej yang lebih realistik.
6. Kecerahan 600 ANSI: Diukur mengikut piawaian ketelusan ketat untuk kesan projeksi yang jelas dan cerah.
7. ASA 3.0 (Algoritma Pintar Semua-Skena 3.0): Fokus automatik, pembetulan kunci automatik, penyertaan skrin automatik, dan elakan halangan pintar untuk pengalaman operasi yang lebih bijak.
8. Sistem Pengoperasian Google Berdibina: Integrasi antara muka yang licin, carian satu klik untuk semua kandungan berkaitan, Chromecast berdibina untuk media streaming tanpa peranti tambahan.
9. Fungsi Kawalan Melalui Suara: Kawal segala secara mudah melalui suara untuk operasi yang lebih bijak dan mudah.
10. Sambungan Rumah Pintar: Menyambung ke peranti rumah pintar untuk mewujudkan ruang hidup pintar.

Projektor Wanbo DaVinci 1 Pro akan dilancarkan secara rasmi pada 28 Mac 2024. Sebelum tarikh ini, dari 17 Mac hingga 27 Mac, anda boleh menikmati harga burung awal hebat $279 USD di laman web rasmi() dan AliExpress (). Selain itu, anda akan menerima skrin terdedikasi percuma dan kejutan lain. Tawaran burung awal adalah terhad, jadi bertindak cepat! Bermula 28 Mac, projektor akan tersedia untuk dibeli pada harga biasa $399 USD (Jangan lupa gunakan kupon diskaun $110 USD: DaVinci1Pro_PR01). Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan harga terbaik!

Tentang Wanbo:

Wanbo merupakan jenama global terkemuka yang komited kepada penyelidikan dan pembangunan peranti audiovisual pintar. Sentiasa memperkenalkan produk terkini, Wanbo menyediakan pengguna dengan pengalaman audiovisual yang unggul. Pada masa hadapan, Wanbo akan terus berinovasi untuk menawarkan produk dan perkhidmatan yang lebih bijak, mudah dan berkualiti kepada pengguna.

Hubungan Media:

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

E-mel: pr@wanbostore.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

CONTACT: Orange Chen

Shenzhen Wanbo Technology Co., Ltd. 

pr at wanbostore.com