(SeaPRwire) –   Seoul, 23 Januari 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit gim dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan bahawa Ragnarok Idle Adventure telah disenaraikan sebagai nombor satu untuk muat turun percuma di kedua-dua pasaran, Apple App Store dan Google Play, dan juga disenaraikan sebagai nombor satu untuk kasar teratas di Apple App Store di Thailand selepas pelancarannya.

The Ragnarok Idle Adventure adalah permainan francais Ragnarok dengan main jauh dari papan kekunci (AFK), dan ia telah dilancarkan secara rasmi pada 18 Januari 2024 di Thailand.

Gravity Game Tech Co., Ltd, anak syarikat milik penuh Gravity di Thailand, menyediakan pelbagai acara pelancaran seperti Acara Penciptaan Watak Baru, Acara X, Menara Latihan, dan sebagainya. Selain itu, acara dalam talian dengan Ragnarok Real World Experience, pameran AR francais Ragnarok baru-baru ini yang dibuka di Bangkok, kini sedang ditawarkan kepada pengunjung.

Gravity berkata bahawa “Kami akan berusaha membalas kasih sayang pengguna melalui pelbagai kemaskini kandungan dan acara.”

[Laman Web Rasmi Ragnarok Idle Adventre]

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit gim dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, merupakan permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungan:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
GRAVITY Co., Ltd.
E-mel:

Cik Jin Lee
Pengurus Hubungan Pelabur
GRAVITY Co., Ltd.
E-mel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.