(SeaPRwire) –   Seoul, Korea Selatan, 07 Jun 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Company”), seorang pembangun dan penerbit permainan online dan mudah alih, mengumumkan pelancaran Ragnarok: Novice Hearts (Tajuk Tentatif Inggeris, “Novice Hearts”) di Taiwan, Hong Kong dan Macau pada 6 Jun 2024, 10:00 pagi waktu tempatan. Ia menduduki tempat pertama di Taiwan dan Macau, serta kedua di Hong Kong dalam Pendapatan Teratas dan Muat Turun Permainan Percuma di Apple App Store. Di Google Play pula, ia menduduki tempat pertama dalam Muat Turun Permainan Percuma di ketiga-tiga wilayah tersebut.

Novice Hearts ialah MMORPG konsep retro yang mencipta kembali elemen teras asal Ragnarok Online, termasuk grafik, kostum dan UI, pada peranti mudah alih. Ia termasuk ciri baharu seperti pasar tempat sebenar, MVP Boss Garden dan PVP berskala besar, serta sistem guild, medan utama, BGM dan kandungan lain berdasarkan permainan asal untuk meningkatkan kepuasan pemain.

Permainan ini diterbitkan oleh GRAVITY Game Vision Ltd (“GGV”), anak syarikat Gravity di Hong Kong, dan boleh dimuat turun dan dimainkan di Google Play, Apple App Store dan Google Play Games.

GGV menyatakan, “Kami berterima kasih atas sokongan di Taiwan, Hong Kong dan Macau. Kami telah sediakan pelbagai acara untuk sambut pelancaran ini, jadi sila nikmati faedahnya dan terus sokong Novice Hearts.”

[Laman sesawang rasmi Ragnarok: Novice Hearts (Tajuk Tentatif Inggeris)_Taiwan, Hong Kong, Macau]

[Laman sesawang rasmi Gravity]

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity merupakan seorang pembangun dan penerbit permainan online dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, merupakan permainan yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut tentang Gravity, sila layari .

Hubungi:

Tuan Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
Emel:

Cik Jin Lee
Cik Shin Choi
Unit IR
Gravity Co., Ltd.
Emel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.