(SeaPRwire) –   Seoul, Jan. 03, 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan bahawa Ragnarok X: Next Generation menerima Kod ISBN daripada kerajaan China yang diumumkan pada 22 Disember 2023.

Ini merupakan kod ISBN kedua dengan hakcipta Ragnarok diluluskan oleh kerajaan China pada tahun 2023

Ragnarok X: Next Generation terus menunjukkan prestasi cemerlang sejak pelancarannya di Taiwan, Hong Kong dan Makau pada tahun 2020. Permainan ini menduduki tangga teratas dalam kutipan kasar di kedua-dua pasaran, Google Play dan Apple App Store di Taiwan dan Hong Kong dan Makau selepas pelancarannya. Juga, ia menduduki tangga teratas dalam Apple App Store di Thailand, Indonesia dan Filipina sejak pelancarannya di Asia Tenggara pada tahun 2021. Jumlah muat turun kumulatif permainan telah mencapai lebih daripada 23 juta.

Gravity berkata bahawa “Kami sangat gembira untuk memperkenalkan Ragnarok X: Next Generation kepada pengguna Cina, yang mencatat kejayaan besar di setiap pasaran pelancaran. Kami akan berusaha sedaya upaya untuk menyediakan perkhidmatan berjaya di pasaran Cina.”

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, merupakan permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungi:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
E-mel:

Cik Jin Lee
Pengurus Hubungan Pelabur
Gravity Co., Ltd.
E-mel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.