Travel 1 Megapixl Jlvdream RateHawk Unveils Rebranding and Interface Update

LONDON, Nov. 6, 2023 — RateHawk.com, sistem dalam talian untuk membuat tempahan hotel, tiket penerbangan, dan perpindahan untuk profesional perjalanan, mengumumkan inisiatif penjenamaan besar yang merangkumi identiti korporat diperbaharui, pemikiran semula strategik, dan pengumuman logo baharu. Identiti baharu akan dilancarkan di Pasaran Perjalanan Sedunia di London.


RateHawk unveils its rebranding at WTM London

Idea di sebalik penjenamaan semula adalah untuk menghormati peranan profesional perjalanan. RateHawk mengakui mereka sebagai wira tanpa nama yang menghadapi cabaran, beradaptasi kepada landskap yang sentiasa berubah, dan terus melebihi jangkaan untuk memastikan kepuasan pelanggan mereka. Krisis pandemik menambah kompleksiti, memaksa industri untuk mengamalkan transformasi digital pada tahap yang biasanya akan mengambil masa bertahun-tahun untuk dicapai. Mengesahkan sifat yang menuntut peranan profesional perjalanan, RateHawk kekal komited untuk membangunkan alat yang memberdayakan profesional perjalanan, meningkatkan status mereka kepada agen super.

Felix Shpilman, CEO Emerging Travel Group, syarikat induk RateHawk, memberi komen: “Penjenamaan semula mencerminkan evolusi semula jadi RateHawk. Dengan sejarah tujuh tahun, RateHawk telah berkembang dari sistem tempahan hotel B2B ke platform maju yang menawarkan salah satu bekalan hotel yang paling meluas di pasaran dan menyediakan spektrum komprehensif perkhidmatan perjalanan. Apa yang membezakan kami ialah DNA berasaskan produk kami, yang mengarahkan pendekatan kami dalam semua usaha. Pemikiran masa hadapan ini meletakkan RateHawk untuk memacu inovasi dalam industri yang secara sejarah dikenali kerana rintangan terhadap perubahan dan kehadiran dalam talian terhad.”

“Matlamat kami ialah untuk membebaskan rakan kongsi kami dari cabaran menavigasi digitalisasi sendiri. RateHawk kekal komited untuk menyesuaikan produknya kepada keperluan khusus rakan kongsi. Kami membangunkan alat yang memberdayakan profesional untuk meningkatkan jualan perkhidmatan perjalanan, memperkenalkan penyelesaian yang membolehkan menjalankan perniagaan secara jarak jauh, memperkenalkan kaedah pembayaran baharu, semuanya sambil menyediakan perkhidmatan cemerlang,” tambah Felix Shpilman.

Identiti visual baharu menggunakan palet warna hitam dan kuning, memastikan warisan RateHawk yang telah ditubuhkan sementara membuatnya lebih ceria dan boleh diingati. Warna kuning teras syarikat, melambangkan tenaga dan semangat, memperoleh nada yang lebih cerah dan dinamik.

Logo terbaru mengeluarkan keyakinan dan keberanian dan mengekalkan kesinambungan reka bentuk asal, mengekalkan imej helang dari mana RateHawk diperoleh namanya. Seperti helang yang meninjau landskap dari atas, RateHawk memberdayakan ejen perjalanan untuk mengembangkan sayap dan meluaskan cakrawala, membolehkan mereka menavigasi tawaran dan menjamin penawaran terbaik untuk pelanggan mereka.

Memperkenalkan unsur baharu kepada sistem reka bentuk, sorotan kuning berfungsi sebagai simbol aliran kuasa yang menggalakkan rakan kongsi RateHawk, menyupercah dan memberdayakan mereka untuk cemerlang dalam peranan mereka.

RateHawk ialah anak syarikat kumpulan perjalanan global Emerging Travel Group. Dengan pasukan lebih 2,600 pekerja di 80 negara, Emerging Travel Group mencapai perolehan bersih sebanyak $1 bilion pada 2022.

RateHawk mempunyai lebih 500 tenaga kerja komersial di seluruh dunia dan mempunyai pejabat di London, Berlin, Milan, Lisbon, Warsaw, Dubai, Limassol, dan Wilmington. Platform ini digunakan oleh lebih daripada 54,000 profesional perjalanan di seluruh dunia. Pada tiga suku pertama 2023, nilai tempahan bersih RateHawk melonjak lebih 100% berbanding setahun sebelumnya.

Platform ini menawarkan salah satu bekalan hotel terluas di pasaran, dengan pemilihan 2.2 juta penginapan yang teliti dikumpulkan dari 210 pembekal, diperkukuhkan dengan 80,000 kontrak hotel terus, bersama-sama dengan penerbangan 350 syarikat penerbangan dan perpindahan di 150 negara. RateHawk juga mengedarkan bekalan hotelnya secara licin melalui API ke Agensi Perjalanan Dalam Talian Global (OTAs), pengendali lawatan, dan syarikat teknologi.

Gambar – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/11/4379b928-16371_2.jpg
Logo – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/11/4379b928-16371_3.jpg


RateHawk Logo

SUMBER RateHawk