Kempen iklan baru ini menekankan status Realtor.com® sebagai jenama hartanah paling dipercayai nombor 1 dan memaparkan wawasan pakar dan alat kelas terbaik untuk membantu pengguna berjaya

SANTA CLARA, Calif., 25 Sept. 2023 — Realtor.com® sudah menjadi Apl No. 1 yang paling dipercayai oleh profesional hartanah. Sekarang, kepercayaan ini menjadi teras jenama baharunya. Hari ini, Realtor.com® memperkenalkan kempen pengiklanan jenama “Paling Dipercayai” yang berani, memposisikan dirinya sebagai sumber maklumat dan panduan yang boleh dipercayai bagi pembeli, penjual dan penyewa rumah sepanjang perjalanan hartanah mereka.

Sebagai perintis dunia hartanah dalam talian, Realtor.com® adalah tentang apa yang sebenar dalam hartanah dan berbangga kerana memberi pengguna maklumat yang paling tepat dan lengkap serta pilihan terbanyak untuk memberi kuasa kepada pengguna apabila mereka menyewa, membeli atau menjual rumah dalam mana-mana pasaran.

“Pengguna sukar untuk mengetahui siapa yang boleh dipercayai dan di mana untuk mendapatkan maklumat terbaik,” kata Mickey Neuberger, Ketua Pegawai Pemasaran di Realtor.com®. “Tetapi jawapannya jelas, bijak untuk mempercayai Apl No. 1 yang dipercayai oleh profesional hartanah. Realtor.com® adalah jenama yang boleh diharap oleh pembeli, penjual dan penyewa, dan kempen baharu kami menonjolkan bukan sahaja ciri dan alat laman web kami yang terbaik, tetapi apa yang benar-benar menjadikan kami berbeza daripada pesaing.”

Kempen ini menonjolkan beberapa alat “Sebenar” yang ditawarkan di Realtor.com® yang tidak dapat ditemui di tempat lain dan yang boleh dipercayai oleh pengguna untuk membantu mereka membuat pilihan paling bijak dan menemui tempat sempurna mereka, termasuk:

  • RealListingsTM: Berdasarkan kaji selidik proprietari baru-baru ini, lebih banyak profesional hartanah mempercayai dan menyediakan senarai kepada Realtor.com® berbanding mana-mana jenama lain. Jadi apabila membeli atau menjual rumah, pengguna sepatutnya mempercayai Apl No. 1 yang dipercayai oleh profesional hartanah.
  • RealChoiceTM: Tidak seperti pesaing, apabila menjual rumah, RealChoiceTM Menjual membenarkan pemilik rumah memilih daripada pelbagai cadangan ejen penyenaraian, kerana apabila profesional hartanah bersaing untuk perniagaan mereka, penjual rumah menang.
  • RealViewTM: Peta RealView Realtor.com® menunjukkan anda penarafan kebakaran liar, banjir dan hingar yang tepat pada setiap senarai rumah, supaya pengguna dapat memahami kejiranan dalam sekilas pandang.
  • RealValueSM: Pengguna layak mendapat data berkualiti tinggi yang boleh dipercayai. Alat RealValue Realtor.com® – termasuk RealEstimate, yang menawarkan tiga penilaian rumah bebas, bukan hanya satu ‘tekaan’ – memberi pengguna gambaran lengkap tentang apa yang sebenarnya bernilai sebuah rumah.

Kempen ini melancarkan peringkat kebangsaan minggu ini dengan lima iklan ceria yang meletakkan pengguna di tempat duduk pemandu perjalanan rumah mereka dengan wawasan dan alat yang mereka perlukan untuk berjaya. Kempen ini termasuk satu iklan 30 saat dan empat iklan 15 saat, yang melancarkan merentas TV dan video digital, bersama-sama dengan aset paparan dan media sosial.

Sebagai sebahagian daripada kempen ini, Realtor.com® menggunakan kuasa alam semesta jenama media berita yang sangat dipercayai milik News Corp, dengan ambil alih laman utama digital, pembungkusan cetak, iklan muka surat penuh dan tahap kerjasama tertinggi yang pernah ada. Realtor.com® memanfaatkan hartanah berita News Corp yang paling popular, termasuk The Wall Street Journal, The New York Post, Barron’s dan The U.S. Sun, untuk mendapatkan visibiliti yang lebih besar dan memperluaskan lagi jenama Realtor.com® yang dipercayai kepada lebih ramai pengguna.

Mencerminkan reka bentuk ringkas semula apl Realtor.com® awal tahun ini, versi desktop dan mudah alih laman web juga telah dikemas kini dengan pelancaran sistem reka bentuk moden, yang sejak pelancarannya, telah menghasilkan kenaikan satu angka tinggi dalam pengalaman pengguna dan penglibatan serta kadar penyerahan lead. Penampilan baru yang menarik secara visual dan seragam – yang dapat dilihat merentasi warna, fon, ilustrasi, ikon, dan lain-lain laman web, dari laman utama ke halaman hasil carian senarai – menggalakkan eksplorasi dan menyampaikan maklumat dan kepakaran yang dipercayai Realtor.com® telah dikenali.

Mengenai Realtor.com®
Realtor.com® adalah pasaran hartanah terbuka yang dibina untuk semua orang. Realtor.com® telah merintis dunia hartanah digital lebih dari 25 tahun yang lalu. Hari ini, melalui laman web dan aplikasi mudah alihnya, Realtor.com® adalah panduan yang dipercayai untuk pengguna, memberi kuasa kepada lebih ramai orang untuk menemui jalan pulang dengan menghapuskan halangan, membantu mereka membuat sambungan yang betul, dan mewujudkan keyakinan melalui wawasan dan panduan pakar. Bagi profesional, Realtor.com® adalah rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pertumbuhan perniagaan, menawarkan sambungan pengguna dan penyelesaian penjenamaan yang membantu mereka berjaya dalam dunia atas permintaan hari ini. Realtor.com® dikendalikan oleh anak syarikat Move, Inc. milik News Corp [Nasdaq: NWS, NWSA] [ASX: NWS, NWSLV]. Untuk maklumat lanjut, sila layari Realtor.com®.

Media contact: press@realtor.com

SUMBER Realtor.com