9 4 Regrid Takes Next Step in AI-Assisted Land Exploration with the Launch of Ask ChatGPT in The Regrid Property App

Jelajahi Jantung Komuniti dengan Ask ChatGPT dan Regrid melalui percubaan percuma.

DETROIT, 14 Sept. 2023 — Regrid, penyedia terkemuka data parcel tanah dan maklumat hartanah, dengan gembira mengumumkan pelancaran integrasi inovatif Ask ChatGPT dalam The Regrid Property App, tersedia untuk peranti Apple dan Android. Integrasi ini menyediakan campuran lancar wawasan berasaskan AI untuk mengkontekstualkan maklumat hartanah komprehensif Regrid.


Introducing Regrid.com (PRNewsfoto/Loveland Technologies)

Ask ChatGPT dalam Regrid Property App, tersedia untuk dicuba secara percuma, menyediakan akses untuk menyingkap kisah, mercu tanda, dan cerita tempatan yang menjadikan setiap tempat unik. Ringkasan buatan ChatGPT, selaras dengan data parcel tepat Regrid, melibatkan pengguna aplikasi dalam fabrik sosial, tradisi budaya, dan akar ekonomi yang membentuk watak komuniti. Wawasan baru ini memberikan perspektif bermakna tentang peristiwa dan ciri semula jadi yang meminjamkan bandar dan bandar gaya yang khas.

CEO Regrid Jerry Paffendorf mengulas pelancaran, dengan mengatakan, “Tanah lebih daripada hanya hartanah, dan memahami sejarah, orang, alam semula jadi, dan kehidupan di suatu tempat memberi kita semua gambaran yang lebih lengkap tentang tanah di tempat itu. Kami gembira dapat menyediakan cara baru yang mudah untuk meneroka dan memahami komuniti di seluruh negara melalui integrasi Ask ChatGPT Regrid. Konteks pendidikan yang menarik ini meningkatkan komitmen kami untuk menyediakan maklumat tanah dan hartanah yang komprehensif dengan cara yang unik.”

Ask ChatGPT hanyalah satu aspek usaha Regrid ke dalam inovasi AI. Walaupun syarikat itu melabur dalam AI, ia juga menjadikan datanya tersedia kepada inovator AI yang ingin menggunakan set data parcel di seluruh negara Regrid untuk pemodelan pembelajaran mesin, projek, dan inisiatif perniagaan.

Mengenai Regrid:
Regrid ialah syarikat data parcel hartanah dan kecerdasan lokasi terkemuka industri, yang melayani industri yang memerlukan parcel tanah dan data ruang pada setiap skala, termasuk hartanah, insurans, tenaga, infrastruktur, pertanian, logistik, dan kerajaan. Ketahui lebih lanjut tentang Regrid dan produk mereka di regrid.com

Pasukan Regrid boleh dihubungi di parcels@regrid.com

SUMBER Regrid