Lawat lima model rumah baru di Sierra at Ascent Village

LITTLETON, Colo., 5 Sept. 2023 — Richmond American Homes of Colorado, Inc., anak syarikat M.D.C. Holdings, Inc. (NYSE: MDC), dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran lima model rumah istimewa di Sierra at Ascent Village (RichmondAmerican.com/SierraAscentVillage) di Littleton. Kejiranan baru yang terkenal ini adalah sebahagian daripada pelan induk Sterling Ranch yang popular dan menawarkan pelbagai reka bentuk lantai ranch dan dua tingkat dari beberapa koleksi rumah pembina.

Lawatan model rumah (RichmondAmerican.com/SierraAscentVillageGO)

Pembeli rumah prospektif dan ejen kawasan digalakkan melawat model rumah Linton, Ivy II, Farmington, Mulberry dan Lavender di Sierra di Ascent Village dari 12 hingga 3 petang pada Sabtu, 9 September. Para hadirin juga boleh menikmati snek, muzik, binatang belon, lukisan muka dan banyak lagi secara percuma.

Lebih lanjut mengenai Sierra di Ascent Village:

Rumah baru yang indah dari atas $400
18 reka bentuk lantai inspirasi dari pelbagai koleksi
Sehingga 7 bilik tidur dan lebih kurang 3,340 kaki persegi
Bilik bawah tanah siap ada
Kemudahan dirancang termasuk kolam renang, pusat kecergasan, laluan dan banyak lagi
Berdekatan dengan Taman Negeri Roxborough dan sekolah terkenal

Sierra di Ascent Village terletak di 8383 Snake River Street di Littleton. Hubungi 720.697.6194 atau lawati RichmondAmerican.com untuk ketahui lebih lanjut dan RSVP untuk acara ini.

Mengenai M.D.C. Holdings, Inc.

M.D.C. Holdings, Inc. ditubuhkan pada 1972. Anak-anak syarikat pembinaan rumah MDC, yang beroperasi di bawah nama Richmond American Homes, telah membantu lebih daripada 240,000 pembeli rumah mencapai Impian Amerika sejak 1977. Salah satu pembina rumah terbesar di negara ini, MDC komited kepada kualiti dan nilai yang tercermin dalam setiap rumah yang dibina oleh anak-anak syarikatnya. Syarikat-syarikat Richmond American mempunyai operasi di Alabama, Arizona, California, Colorado, Florida, Idaho, Maryland, Nevada, New Mexico, Oregon, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Utah, Virginia dan Washington. Pemberian pinjaman hipotek, insurans dan perkhidmatan tajuk masing-masing ditawarkan oleh anak-anak syarikat MDC berikut: HomeAmerican Mortgage Corporation, American Home Insurance Agency, Inc. dan American Home Title and Escrow Company. Saham M.D.C. Holdings, Inc. diperdagangkan di Bursa Saham New York di bawah simbol “MDC.” Untuk maklumat lanjut, lawati MDCHoldings.com.

SUMBER M.D.C. Holdings, Inc.