9 5 SAMBAZON® Partners with KORA Organics and Erewhon to Unveil

SAMBAZON® Açaí membuat penampilan pertama dalam smoothie baru Erewhon yang diilhamkan oleh KORA Organics, Miranda Kerr’s jenama penjagaan kulit organik.

SAN CLEMENTE, Calif., 15 Sept. 2023 — Pada 15 Septemberth, jenama terkemuka Açaí Adil Perdagangan dan Organik yang Disahkan, SAMBAZON, akan ditampilkan dalam smoothie baru di Erewhon Market bersekutu dengan KORA Organics. “Miranda Kerr’s KORA GLOW Smoothie” dicipta oleh Miranda Kerr, akan tersedia di bar tonik Erewhon dengan harga $19 sehingga 15 Oktoberth.


Miranda Kerr's new Erewhon KORA Glow Smoothie featuring SAMBAZON Açaí

Miranda Kerr’s KORA GLOW Smoothie mengandungi bahan-bahan berikut:

Organic SAMBAZON Unsweetened Açaí Superfruit Packs
Copina Co. Vanilla Plant-based Collagen Boost
Califia Farms Organic Unsweetened Almondmilk
Organic CocoJune Pure Coconut
Air Kelapa
Mapel
Pisang
Beri Biru
Lucuma
Blue Majik
Serbuk Pitaya
Krim Kelapa

Penampilan smoothie yang menarik perhatian mempunyai dasar biru awan dan merah jambu yang dibuat dengan krim kelapa, blue majik dan serbuk pitaya, campuran ungu tengah dengan Açaí SAMBAZON®, dan dihiasi dengan dolop yogurt kelapa berwarna ungu muda. Rasanya boleh digambarkan sebagai krim dan berbuah-buahan, dengan manis yang sesuai.

Sebagai sebahagian daripada program Erewhon, Miranda Kerr memilih Organic Farming Research Foundation yang mana sebahagian daripada hasil jualan akan disumbangkan. Matlamat organisasi bukan untung ini adalah untuk memajukan pertanian organik dan menggalakkan pelaksanaan sistem pertanian organik melalui penyelidikan, pendidikan, dan dasar yang membawa kepada pertanian yang lebih mampan.

“SAMBAZON® gembira dapat bekerjasama dengan KORA Organics oleh Miranda Kerr dan Erewhon untuk memperkenalkan smoothie yang berwarna-warni dan cerah ini” kata CMO SAMBAZON, Vicki Isip. “Sumbangan kepada Yayasan Penyelidikan Pertanian Organik semakin meningkatkan kegembiraan kami untuk menyertai kerana ia secara semula jadi selari dengan komitmen SAMBAZON terhadap bahan-bahan organik.”

Penggunaan Açaí Organik Tanpa Pemanis SAMBAZON® memberikan sentuhan buah eksotik kepada smoothie tanpa menambah gula. Pek Açaí Superfruit Tanpa Pemanis adalah Disahkan Ketogenik, dan menawarkan Vitamin A Antioksidan, Omega 3, 6, 9, dan dianggap sebagai sumber serat yang baik (per sajian).

Bagi pengguna yang terletak di luar kawasan Erewhon, resipi terperinci untuk Miranda Kerr’s KORA GLOW Smoothie akan dikeluarkan pada awal Oktober bagi mereka yang ingin membuat smoothie cerah di rumah.

Pek Açaí Tanpa Pemanis SAMBAZON®, Minuman Tenaga Açaí, dan Açaí Sobert boleh didapati di Pasar Erewhon, bersama-sama dengan pelbagai kedai semula jadi dan pengecer utama di seluruh negara, dan dibeli melalui Instacart.

MENGENAI SAMBAZON
Ditubuhkan pada tahun 2000, SAMBAZON®, akronim untuk Pengurusan Mampan Amazon Brazil, adalah syarikat pertama yang memperkenalkan “açaí yang disahkan” kepada dunia, membekalkan produk Açaí organik dan Adil Perdagangan seperti Pek Smoothie, Mangkuk Açaí Siap Makan, Jus, minuman tenaga dan Gigitan Açaí dari rantaian bekalan proprietari untuk memastikan ketelusan dari “telapak pokok ke telapak tangan anda.” Pensijilan Perdagangan Adil SAMBAZON telah membantu melindungi Hutan Hujan Amazon dan kepelbagaian biologinya yang kaya dan telah membantu memberi kesan positif kepada ribuan petani tempatan dengan menyumbang lebih daripada $1 juta untuk membina atau membaik pulih pusat penjagaan kesihatan, pusat komuniti dan sekolah. Untuk maklumat lanjut mengenai misi dan produk SAMBAZON, layari www.sambazon.com.


Erewhon x Miranda Kerr's Kora Glow Smoothie Featuring SAMBAZON Unsweetened Açaí Packets


SAMBAZON Logo (PRNewsfoto/SAMBAZON)

SUMBER SAMBAZON