44 5 Sandyford Properties Selects Yardi Cloud Property Management Platform

Syarikat hartanah perindustrian untuk mendapatkan pengurusan harta tanah bersepadu berasaskan awan

LONDON, 19 Sept. 2023 — Sandyford Properties, syarikat hartanah perindustrian pelbagai sewa UK, telah memilih penyelesaian dari Yardi® Commercial Suite untuk mendapatkan satu platform untuk pengurusan harta tanah dan perakaunan.


Sandyford Properties, the UK multi-let industrial property company, has selected solutions from the Yardi® Commercial Suite.

Dengan penyelesaian Yardi, Sandyford Properties boleh menganalisis data dengan lebih cekap dan membolehkan ramalan aliran tunai dan perbelanjaan yang lebih baik, termasuk CAPEX dan OPEX, dari satu penyelesaian hujung ke hujung. Platform mudah digunakan ini menyediakan lokasi terpusat bagi syarikat untuk menguruskan keseluruhan kitaran hayat perniagaan termasuk operasi, pembinaan, kewangan, pembiayaan dan aktiviti penyelenggaraan.

“Kami mahu sistem harta tanah dan perakaunan tunggal dengan keupayaan yang diperluas yang akan membantu menjimatkan masa dengan proses harian kami,” kata Paul Brindley, pengarah urusan Sandyford Properties. “Penyelesaian Yardi memberi kami gambaran jelas portfolio kami agar kami boleh menganalisis data dengan mudah, berkomunikasi dengan lebih cekap dengan penyewa dan meramalkan dengan lebih cepat dan tepat.”

“Commercial Suite Yardi akan membantu Sandyford Properties mengkonsolidasikan datanya dan memberikan wawasan masa nyata ke portfolio,” kata Neal Gemassmer, naib presiden antarabangsa untuk Yardi®. “Teknologi inovatif kami mengotomatiskan kerumitan dalam pengurusan harta tanah. Kami berharap dapat bekerja dengan Sandyford Properties dan teruja dengan pertumbuhan berterusan mereka di pasaran.”

Lihat bagaimana anda boleh memperbaiki analisis data anda dengan penyelesaian awan tunggal Yardi.

Mengenai Sandyford Properties

Sandyford Properties adalah syarikat harta tanah pelbagai sewa dengan fokus di Staffordshire dan Cheshire. Ditubuhkan pada 1947 di Stoke-on-Trent, di mana ia adalah pemilik hartanah perindustrian terbesar, Sandyford kini berada di bawah pemilikan keluarga generasi ketiga, diketuai oleh pengarah urusan, Paul Brindley. Pengerusinya ialah David Carter, yang merupakan rakan pengasas Caisson Investment Management. Setelah berkembang pesat dalam tempoh lima tahun kebelakangan ini, ia kini mengurus 1.5 juta kaki persegi ruang perindustrian terutamanya dan berhasrat untuk menggandakan portfolio di Midlands dan Northwest dalam tempoh lima tahun akan datang. Untuk maklumat lanjut, layari sandyfordproperties.co.uk.

Mengenai Yardi

Yardi® membangunkan perisian terkemuka industri untuk semua jenis dan saiz syarikat hartanah di seluruh dunia. Dengan lebih 9,000 pekerja, Yardi bekerjasama dengan klien kami untuk mendorong inovasi penting dalam industri hartanah. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana Yardi Bersemangat untuk Esok, layari yardi.co.uk.

Foto – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/b068759a-sandyford_properties.jpg
Logo – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/b068759a-yardi_logo.jpg


Yardi Logo (PRNewsfoto/Yardi)