(SeaPRwire) –   — HUTCHMED akan mengadakan pembentangan secara bersemuka dan webinar dalam talian pada hari Selasa, 9 Julai —

HONG KONG dan SHANGHAI dan FLORHAM PARK, N.J., 24 Jun 2024 — HUTCHMED (China) Limited (“”) (Nasdaq/AIM:HCM; HKEX:13) hari ini mengumumkan bahawa ia akan menganjurkan kemas kini R&D di Shanghai, China, dan melalui webcast pada hari Selasa, 9 Julai 2024.

Semasa acara tersebut, pasukan pengurusan kanan akan berkongsi pandangan tentang strategi dan visi R&D Syarikat. Selain itu, pasukan itu akan memberikan kemas kini tentang program tertentu dalam saluran paip HUTCHMED yang luas dan inovatif. Ini akan termasuk kemas kini tentang kajian Fasa III ESLIM-01 dan Fasa II/III ESLIM-02 mengenai perencat Syk sovleplenib dalam thrombocytopenia imun (“ITP”) dan anemia hemolitik autoimun antibodi panas, (“wAIHA”) masing-masing; kajian surufatinib Fasa II/III untuk karsinoma duktus pankreas metastatik (“PDAC”); dan kajian RAPHAEL Fasa III mengenai perencat IDH1/2 kami HMPL-306 dalam leukemia myeloid akut (“AML”).

Acara secara bersemuka akan berlangsung dari 3:00 p.m. hingga 5:00 p.m. HKT dalam bahasa Cina (Putonghua) di Shanghai. Webcast langsung akan diadakan serentak. Kehadiran untuk acara secara bersemuka adalah dengan jemputan sahaja.

Webcast berbahasa Inggeris akan berlangsung dari 8:30 p.m. HKT / 8:30 a.m. EDT / 1:30 p.m. BST pada hari Selasa, 9 Julai, selama kira-kira dua jam.

Kedua-dua webcast akan disiarkan secara langsung dan boleh diakses melalui . Pelabur yang berminat untuk mendengar webcast harus log masuk sebelum waktu permulaan untuk memuat turun sebarang perisian yang diperlukan. Tayangan semula acara akan tersedia tidak lama kemudian selama kira-kira 90 hari.

Tentang HUTCHMED

HUTCHMED (Nasdaq/AIM:HCM; HKEX:13) ialah syarikat biofarmaseutikal peringkat komersial yang inovatif. Ia komited kepada penemuan dan pembangunan global dan pengkomersialan terapi yang disasarkan dan imunoterapi untuk rawatan kanser dan penyakit imunologi. Ia mempunyai kira-kira 5,000 kakitangan di semua syarikatnya, yang di tengahnya adalah pasukan kira-kira 1,800 dalam onkologi/imunologi. Sejak awal, ia telah memberi tumpuan untuk membawa calon ubat kanser dari penemuan dalaman kepada pesakit di seluruh dunia, dengan tiga ubat onkologi pertamanya dipasarkan di China, yang pertama juga dipasarkan di Amerika Syarikat. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: atau ikuti kami di .

Pernyataan Jangkaan

Siaran akhbar ini mengandungi pernyataan jangkaan dalam erti kata peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian Amerika Syarikat tahun 1995. Pernyataan jangkaan melibatkan risiko dan ketidakpastian. Pelabur yang sedia ada dan bakal dinasihatkan agar tidak meletakkan kepercayaan yang berlebihan pada pernyataan jangkaan ini, yang hanya mencerminkan keadaan pada tarikh ini. Untuk perbincangan lanjut mengenai risiko-risiko ini dan risiko-risiko lain, sila lihat pemfailan HUTCHMED dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, Bursa Saham Hong Kong Limited dan di AIM. HUTCHMED tidak bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak semula maklumat yang terkandung dalam siaran akhbar ini, sama ada disebabkan oleh maklumat baru, peristiwa atau keadaan masa hadapan atau sebaliknya.

HUBUNGI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Pertanyaan Pelabur +852 2121 8200 /
   
Pertanyaan Media  
Ben Atwell / Alex Shaw, FTI Consulting +44 20 3727 1030 / +44 7771 913 902 (Bergerak) / +44 7779 545 055 (Bergerak) /
Zhou Yi, Brunswick +852 9783 6894 (Bergerak) /
   
Penasihat yang Dicalonkan  
Atholl Tweedie / Freddy Crossley / Rupert Dearden, Panmure Gordon +44 (20) 7886 2500