(SeaPRwire) –   Singapura, 04 Mac 2024 — , DEX terbaik dilancarkan di Blast, bangga mengumumkan acara pelancaran hebatnya yang menandakan titik pencapaian penting untuk pelantar itu. Acara tersebut yang terdiri daripada trek Warp Drive dan Lightspeed, bermatlamat untuk memberi ganjaran kepada pengguna Blast dan BMX yang aktif sambil memupuk penglibatan komuniti dan selanjutnya melonjakkan Nilai Terkunci Keseluruhan Blast (TVL).  

Hingga 18 Mac 2024, kempen itu memberi peluang saksama kepada peserta untuk menerima NFT Airdrops “Atlas Collections” menerusi trek Warp Drive dan Lightspeed. NFT tersebut boleh digunakan untuk menebus Token $SXT (SphereX Governance & Utility Token) dan memberikan faedah pengguna selepas pelepasan rangkaian utama Blast.  

“Kami gembira untuk memperkenalkan Atlas Collections NFT sebagai tanda penghargaan untuk pengguna awal kami,” kata Kaimin Hu, CEO SphereX. “Kempen ini bukan sahaja bermatlamat untuk meningkatkan jumlah pengguna dan menambah utiliti tetapi juga menyediakan platform untuk ganjaran yang menarik melalui token $SXT selepas pelepasan rangkaian utama Blast.” 

Atlas Collections NFT, ganjaran eksklusif untuk pengguna awal SphereX akan mempunyai 10,000 sejumlah pengeluaran. Daripada jumlah tersebut, 8,000 akan diagihkan menerusi trek Warp Drive, manakala 2,000 akan diterbangkan melalui trek Lightspeed. NFT tersebut menawarkan pelbagai utiliti termasuk: 

  • Utiliti I: $SXT (token TGE SphereX ) Airdrops 
  • Utiliti II: Diskaun yuran dagangan dengan “Atlas Collections NFT” pada SphereX 
  • Utiliti III: Bonus pertaruhan untuk saham Atlas NFT & $SXT dwi saham 
  • Lebih banyak ciri akan datang. 

Tambahan lagi, selama tempoh kempen tersebut, peserta trek Warp Drive dan Lightspeed yang menyiapkan tugasan yang ditetapkan akan layak untuk menerima $1,200 jumlah hadiah setiap trek. 

Untuk maklumat lanjut dan untuk menyertai Acara Dua Trek SphereX, sila lawati  di Medium. 

Tentang SphereX: 

SphereX adalah pertukaran kripto terpusat yang direka bentuk untuk memberikan pengguna pelantar yang lebih selamat, cekap dan mesra pengguna untuk berdagang aset digital. SphereX membanggakan kombinasi unik keupayaan yang termasuk penemuan luar rangkaian untuk pelaksanaan dagangan secepat kilat, penyelesaian dalam rangkaian untuk meningkatkan keselamatan dan dagangan margin silang untuk mengoptimumkan penggunaan modal. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang SphereX, lawati laman sesawang SphereX, dan untuk perkembangan terkini, berita dan promosi ikuti SphereX di  dan . 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: nickolas.hoog at bitmart.com