(SeaPRwire) –   ANHUI, China, Jan. 04, 2024 — Sungrow Power Supply Co., Ltd., jenama inverter bank terpercaya di dunia dengan 405GW dipasang secara global, terus meluaskan kehadiran globalnya dengan memasuki pasaran Afrika Selatan. Semasa memanfaatkan kepakaran dan penyelesaian terbukti untuk sektor perumahan di seluruh dunia, komitmen Sungrow melampaui Afrika Selatan, bertujuan untuk memastikan kuasa yang selamat, berterusan dan ramah alam untuk isi rumah secara global.

Salah satu inovasi terbaru Sungrow, menjamin kemerdekaan tenaga yang dipanjangkan. Ia juga menangani cabaran seperti pemadaman beban melalui masa cas 1.6 jam dan menyediakan penyimpanan boleh kembang sehingga 48 kWh. Dimuatkan dengan ciri seperti pemantauan pintar, pemasangan mudah dan langkah-langkah keselamatan yang kukuh, sistem memaksimakan penjanaan kuasa, meningkatkan keuntungan keseluruhan. Sungrow juga menawarkan jaminan produk 10 tahun, liputan penyelenggaraan 48 jam dan talian perkhidmatan 24/7.

Sistem Tenaga Suria Rumah Sungrow

Di luar menawarkan penyelesaian kuasa boleh dipercayai dan ramah alam, Sungrow mengambil pendekatan berfokus kepada pengguna untuk memenuhi keperluan keselamatan dan alam sekitar yang ramah alam dalam jangka panjang. Pelancarannya yang terkini iaitu adalah produk MLPE (Modul Aras Kuasa Elektronik) direka untuk meningkatkan penjanaan kuasa sehingga 30% dengan teknologi Tahan Bayang untuk meningkatkan kecekapan dan keselamatan sistem suria. Komitmen Sungrow juga terserlah dalam versi terkini sistem pengurusan dan pemantauan projek pintar untuk pengurusan kitar hayat menyeluruh loji PV dan penyimpanan tenaga. Satu lagi penyelesaian terkemuka Sungrow ialah , dengan pengesanan arus cas DC bersabit 6mA yang terpadu dan kabel cas prapasang 7m.

Di barisan hadapan industri ini dengan menyediakan penyelesaian tenaga bersih untuk semua, peluasan global Sungrow membolehkan memenuhi keperluan tenaga berubah-ubah isi rumah di seluruh dunia dengan lebih baik. Untuk maklumat lanjut mengenai Sungrow dan penyelesaiannya, lawati .

Mengenai Sungrow
Sungrow ditubuhkan pada tahun 1997 oleh Profesor Universiti Cao Renxian dan terkenal dengan penyelesaian loji suria terapung, pemanduan NEV, pengecasan EV dan pengeluaran hidrogen bernilai. Dengan pasukan penyelidikan dan pembangunan terbesar dalam industri, Sungrow memimpin dalam pembangunan inverter suria, menawarkan portfolio pelbagai penyelesaian PV dan sistem penyimpanan tenaga untuk aplikasi skala utiliti, komersial & industri, dan perumahan. Dengan rekod laluan 26 tahun dalam ruang PV, produk Sungrow menghulurkan kuasa ke lebih 150 negara di seluruh dunia.

Maklumat Media
Nama Syarikat: Sungrow Power Supply Co., Ltd.
E-mel:

Gambar boleh didapati di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.