(SeaPRwire) –   NEW YORK, NY, 21 Mac 2024 — MVL, sebuah syarikat mobiliti blockchain, telah mengumumkan penyenaraiannya di Bitget, 10 pertukaran mata wang kripto teratas di seluruh dunia, berikutan penyenaraiannya baru-baru ini di HTX. Token MVL, berdasarkan ERC20, telah menjadi boleh diniagakan di pasaran USDT platform perdagangan tempat Bitget bermula pada 11 pagi UTC pada 21 Mac.

Ketua Pegawai Eksekutif MVL Kay Woo menyatakan bahawa “Penyenaraian ini akan menarik asas pengguna antarabangsa yang besar, dan meningkatkan pengiktirafan jenama global kami. Kami mempunyai rancangan bercita-cita tinggi untuk mengembangkan kehadiran kami dalam industri blockchain global.”

Bitget, yang beribu pejabat di Singapura, berada di antara 10 pertukaran teratas untuk perdagangan tempat dan 5 teratas untuk perdagangan niaga hadapan, menurut CoinMarketCap. Bitget menyediakan ciri perdagangan lanjutan seperti perdagangan pintar dan perdagangan salinan untuk meningkatkan pengalaman pengguna dan menurunkan halangan kemasukan untuk mata wang kripto. Platform ini mempunyai asas pengguna lebih dari 20 juta merangkumi lebih dari 100 negara.

Sejak 2018, MVL telah mengendalikan perkhidmatan mobiliti yang difokuskan pada pasaran SEA, termasuk TADA, perkhidmatan pengembaraan, dan ONiON Mobility, sebuah syarikat pembuatan kenderaan elektrik dan infrastruktur tenaga, dengan tujuan mengubah industri mobiliti melalui teknologi blockchain.

TADA MVL telah mengalami pertumbuhan yang besar di pasaran Singapura berkat dasar komisen sifar dan mengembangkan perkhidmatannya lebih lanjut ke Thailand, Vietnam, dan Kemboja. Dalam temu bual baru-baru ini, Ketua Pegawai Eksekutif MVL Kay Woo menyatakan, “TADA telah muncul sebagai platform kedua terbesar di pasaran Asia Tenggara, mengalami pertumbuhan yang ketara dan mencapai keuntungan pada tahun 2023. Kami berhasrat untuk memperluas perkhidmatan kami ke pelbagai wilayah di Asia dalam masa terdekat.”

Selain itu, MVL mewujudkan ekonomi token yang mengedarkan pendapatan dari perniagaan dunia nyata yang berkembang di kalangan pemegang token MVL dan pengguna ekosistem. Untuk memudahkan hal ini, MVL melaksanakan program pembelian balik token dan program peredaran semula yang dibiayai oleh keuntungan dari perniagaan kehidupan nyata.

Tambahan pula, MVL baru-baru ini mengumumkan melalui Twitter bahawa ia sedang mengembangkan DEPIN, rangkaian infrastruktur fizikal terdesentralisasi. MVL berhasrat untuk mewujudkan nilai tambahan dengan mengintegrasikan sejumlah besar data yang dikumpulkan dari perniagaan mobiliti fizikal ke dalam teknologi blockchain. Pada masa ini, MVL juga sedang berusaha mengembangkan produk kewangan NFT baru dengan merekodkan data dari roda tiga elektrik yang dihasilkan oleh ONION Mobility pada blockchain.

Pautan Sosial

Facebook:

X:

YouTube:

LinkedIn:

Hubungi Media

Jenama: MVL

Hubungi: Pasukan media

E-mel: mvl@mvlchain.io

Laman web:

SUMBER: MVL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.