(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

TOKIO, 04 Jan. 2024 — SYLA Technologies Co., Ltd. (NASDAQ: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”), pengendali platform pembiayaan hartanah berkongsi terbesar ahli di Jepun, Rimawari-kun, telah melantik Encik Takuya Hanada sebagai Ketua Pegawai Kewangan (“CFO”), berkuat kuasa 04 Januari 2024.

Encik Hanada ialah Akauntan Awam Bertauliah di Jepun dan telah berkhidmat sebagai Ketua Bahagian Pentadbiran SYLA sejak 11 Disember 2023. Dari Ogos 2007 hingga November 2023, beliau bekerja dalam Jabatan Penyenaraian Awam dan Jabatan Penilaian Kredit Pembiayaan di Nomura Securities Co., Ltd, sebuah firma sekuriti Jepun. Dari Oktober 1998 hingga Julai 2007, beliau bekerja untuk ChuoAoyama PricewaterhouseCoopers, sebuah firma audit. Encik Hanada tamat belajar dari Universiti Waseda di Tokyo, Jepun pada Mac 1994.

Mengenai SYLA Technologies Co., Ltd.

Beribu pejabat di Tokyo, Jepun, SYLA Technologies Co., Ltd. (NASDAQ: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”) memiliki dan mengendalikan platform pembiayaan hartanah berkongsi terbesar ahli di Jepun, Rimawari-kun, yang menyasarkan individu, pelabur korporat dan institusi, serta individu berkemampuan tinggi. Misi SYLA adalah untuk mendemokrasikan pelaburan hartanah di seluruh dunia melalui teknologi dan pengurusan aset melalui platform Rimawari-kun. SYLA terlibat dalam perniagaan kondominium pelaburan keseluruhan, termasuk perancangan, pembangunan, pembinaan, jualan, pengurusan sewa, pengurusan bangunan, kerja pembaikan, dan penjualan harta. Maklumat tambahan mengenai produk dan perkhidmatan Syarikat tersedia di .

Nota Berhati-hati Mengenai Pernyataan Prospektif

Penyataan ini mengandungi “penyataan prospektif” dalam makna Akta Pembaikan dan Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta dan undang-undang sekuriti lain. Perkataan seperti “mengharapkan”, “menjangka”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “mencari”, “menganggarkan” dan variasi ungkapan atau variasi perkataan sedemikian bertujuan mengenal pasti penyataan prospektif. Sebagai contoh, Syarikat menggunakan penyataan prospektif apabila membincangkan jumlah kasar yang dijangka dan penutupan penawaran. Penyataan prospektif bukanlah fakta sejarah, dan berdasarkan jangkaan terkini pengurusan, kepercayaan dan projeksi, banyak, oleh sifatnya, secara mewarisi tidak pasti. Jangkaan, kepercayaan dan projeksi sedemikian diekspresikan dengan ikhlas. Walau bagaimanapun, tiada jaminan bahawa jangkaan pengurusan, kepercayaan dan projeksi akan dicapai, dan keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada apa yang diekspresikan atau ditunjukkan oleh penyataan prospektif. Penyataan prospektif tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan prestasi sebenar atau keputusan berbeza secara material daripada yang diekspresikan dalam penyataan prospektif. Untuk gambaran lebih terperinci mengenai risiko dan ketidakpastian yang mempengaruhi Syarikat, rujukan dibuat kepada laporan Syarikat yang difailkan dari semasa ke semasa dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”), termasuk tetapi tidak terhad kepada risiko terperinci dalam laporan tahunan Syarikat pada Form 20-F, difailkan dengan SEC pada 18 April 2023. Penyataan prospektif hanya berlaku pada tarikh penyataan dibuat. Syarikat tidak menganggap diri terikat untuk mengemaskini penyataan prospektif untuk mencerminkan keputusan sebenar, peristiwa seterusnya atau perubahan dalam anggapan atau faktor lain yang mempengaruhi maklumat prospektif kecuali sejauh diperlukan oleh undang-undang sekuriti yang berkenaan. Jika Syarikat melakukan pengemaskinian satu atau lebih penyataan prospektif, tiada inferens boleh ditarik bahawa Syarikat akan membuat pengemaskinian tambahan berhubung dengannya atau berhubung dengan penyataan prospektif lain. Rujukan dan pautan ke laman web telah disediakan sebagai kenyamanan, dan maklumat yang terkandung dalam laman web tersebut tidak dimasukkan dengan rujukan ke dalam penyataan akhbar ini.

Maklumat Hubungan

Gateway Group, Inc.
John Yi dan Steven Shinmachi
SYLA@gateway-grp.com
Tel +1 (949) 574-3860

Hubungan Syarikat SYLA:

Hajime Sugino
Ketua SYLA USA
h_sugino@syla.jp