(SeaPRwire) –   Perkhidmatan Penyewaan Hartanah Baru Memberi Tumpuan Kepada Prestasi Masa

TOKIO, 1 April 2024 — SYLA Technologies Co., Ltd. (Ibu Pejabat: Shibuya-ku, Tokyo; Ketua Pegawai Eksekutif: Hiroyuki Sugimoto; NASDAQ: “SYT”; di sini selepas “SYLA” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa bilangan ahli berdaftar “ietty”, aplikasi perantaraan sewaan hartanah dalam talian berasaskan AI yang dikendalikan oleh anak syarikat milik penuh Syarikat, SYLA Co., Ltd., telah melepasi 300,000.

ietty, Aplikasi Perantaraan Sewaan Hartanah, Telah Melepasi 300,000 Ahli
Menyaksikan permintaan secara dalam talian bagi perkhidmatan pelanggan yang semakin meningkat dalam industri perantaraan hartanah berikutan wabak COVID-19, aplikasi perantaraan sewaan hartanah dalam talian “ietty” telah melepasi 300,000 ahli berdaftar. Perkhidmatan pelanggan dalam talian ietty mendapat sambutan di kalangan pengguna sebagai pilihan selamat dan mudah. Platform ini mengoptimumkan dan mengdigitalisasikan proses perantaraan sewaan dengan menawarkan penyelesaian satu pintu untuk tunjuk ajar hartanah, lawatan dan kontrak sewaan melalui smartphone. Pengguna mempunyai akses kepada hartanah yang tidak tersedia secara awam di Internet, membolehkan mereka mencari dan memandang prahawatan hartanah sendiri menggunakan smartphone atau PC mereka, dengan itu menjimatkan masa dan usaha dalam mencari hartanah ideal mereka. Ia memudahkan proses permohonan dan menandatangani kontrak sebaik sahaja pelanggan mendapati sebuah bilik yang mereka sukai, dan kepopularannya semakin meningkat khususnya di kalangan golongan muda. Tambahan pula, ietty menawarkan potongan 50% yuran agensi untuk semua hartanah. ietty terus memberi tumpuan untuk meningkatkan perkhidmatannya supaya semakin ramai pengguna berasa selamat.

Gambaran Am Aplikasi ietty dan Perkhidmatannya
Kategori: Navigasi
Sokongan OS: iOS/Android
Yuran: Percuma
Laman web rasmi:

Maklumat Hubungan SYLA Technologies
Hajime Sugino
Ketua SYLA USA

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.