BETHLEHEM, Pa., 11 Sept. 2023 – Les M. McCoy ditampilkan secara menonjol dalam The Inner Circle, diakui sebagai Seorang Profesional Perniagaan Terkemuka atas sumbangannya kepada bidang Reka Bentuk Seni Bina Dalaman dan Penginapan Warga Emas dan Korporat.

Walaupun Encik McCoy pada mulanya mengikuti pengajian tinggi di St. Petersburg College pada pertengahan 1960-an, dia segera menyedari bahawa kehidupan kolej tidak memenuhi minatnya, kerana dia tertarik kepada kejuruteraan dan reka bentuk seni bina. Dengan beberapa pengalaman hands-on di bawah ikat pinggangnya, dia mengambil kerja dengan sebuah firma perunding kejuruteraan kecil di mana dia bangkit untuk menguruskan projek dari reka bentuk hingga pembinaan. Peluang ini membawa Encik McCoy untuk membuka DesignPoint, Inc. pada tahun 1995 di mana dia kini berkhidmat sebagai presiden, pengasas, dan ketua pegawai eksekutif. Dia menjelaskan bahawa DesignPoint, Inc. pada mulanya dibangunkan dengan fokus dalam reka bentuk hospitaliti yang membawa syarikat itu ke pasaran penginapan warga emas di mana mereka telah menjadi salah satu firma reka bentuk terkemuka di negara ini untuk komuniti penginapan warga emas. Mereka juga mempunyai portfolio reka bentuk projek yang luas untuk organisasi penjagaan kesihatan, bank, dan interior korporat.

Melalui pengalaman yang luas dan kejayaan luar biasa dalam bidang ini, Encik McCoy telah menerima banyak penghargaan dan anugerah atas pencapaiannya, termasuk menjadi finalis untuk Anugerah Gold Key pada tahun 2022; menerima Anugerah Gold Nugget dari Majalah Builder; memenangi Anugerah Pembangunan Philadelphia Downtown; dan dianugerahi Anugerah Persatuan Perumahan Warga Emas Kebangsaan.

Apabila mempertimbangkan kejayaan luar biasanya dalam bidang ini, Encik McCoy menegaskan bahawa meraikan ulang tahun DesignPoint, Inc. yang ke-25 pada tahun 2020 adalah satu sorotan kerjaya baginya dan mengaitkan kejayaannya dengan ketekunan dan perhatiannya kepada keperluan pelanggannya. Dia menyatakan bahawa dia sentiasa menikmati mereka bentuk interior dan pada tahun-tahun mendatang, dia merancang untuk menikmati pertumbuhan dan kejayaan perniagaannya yang berterusan.

Encik McCoy sangat dihormati oleh rakan sekerjanya sebagai seorang profesional perniagaan yang berjaya dan merupakan seorang pemimpin komuniti yang berdedikasi yang telah berkhidmat dalam pelbagai kapasiti, termasuk menjadi bekas ahli lembaga pengarah untuk pusat literasi di Allentown, Pennsylvania; dalam jawatankuasa dan lembaga dengan Gereja Lutheran dan Phoebe Ministries; dan Courtney Diacont Memorial Foundation.

Selain daripada hal ehwal profesionalnya, Encik McCoy merancang untuk meluangkan lebih banyak masa untuk melancong; melawat keluarga di Eropah dan Washington DC; dan bermain satu pusingan golf di kelabnya atau di mana sahaja perjalanannya membawanya.

Hubungi:
Katherine Green
516-825-5634
editorial@continentalwhoswho.com

SUMBER The Inner Circle