(SeaPRwire) –   KYOTO, Jepun, 06 Mac 2024 — Atmoph Inc. (Lokasi: Kyoto, Ketua Pegawai Eksekutif: Kyohi Kang) telah melancarkan prapesanan untuk Atmoph Window Yo. Paparan pintar berbentuk tingkap yang inovatif ini membolehkan pengguna kami leka melancong ke dunia lain dengan menawarkan video alam yang difilemkan pada 6K dengan bunyi dari serata dunia, meneroka bandar maya 3D, dan juga menikmati permainan terkenal di dunia. Ambil peluang untuk mendapat diskaun eksklusif 28% yang tersedia sehingga 14 Mac (PDT).

Atmoph memperkenalkan Atmoph Window Yo, sistem hiburan baharu yang menghubungkan pengguna kepada lebih 1,700 pemandangan menakjubkan dari seluruh dunia.

Bertanya Apa-apa kepada Pembantu AI

Pembantu AI Atmoph boleh menjawab sebarang soalan. Disokong oleh ChatGPT yang dilatih pada pangkalan data maklumat landskap dan imej landskap Atmoph yang luas, pembantu AI akan menjawab dengan lantang untuk membantu pengguna mendalami pengetahuan mereka.

Terokai Dunia Di Sebalik Realiti

Daripada drama popular Netflix “Stranger Things” kepada permainan popular Kojima Productions “DEATH STRANDING”, yang dimainkan oleh 16 juta orang di seluruh dunia, kami mengubah rumah pengguna dengan dunia biasa daripada rancangan ikonik, filem dan permainan popular. Tanpa memerlukan set kepala XR, pengguna boleh memilih dari lokasi menarik dari seluruh dunia atau dunia di luar realiti dan masa, dicipta dengan CG asli oleh Atmoph.

Zum dan Teroka dengan Skop Atmoph

Skop Atmoph ialah pengawal teleskopik untuk mendapatkan lebih banyak manfaat dari Atmoph Window Yo anda. Dengan sistem penunjuk terus yang dipatenkan menggunakan pelbagai sensor, hanya tunjuk, lihat dan zum ke tempat yang anda mahu fokus. Penemuan peribadi pengguna menanti. Rumput dan pokok yang bergoyang, pemandangan bandar, dan haiwan yang lalu-lalang.

Kempen Indiegogo

Tempoh kempen: Daripada 6 Februari 2024 hingga 14 Mac 2024 (PDT)
URL kempen: 

Perihal Atmoph Window

Atmoph Window memberikan perasaan kebebasan dan relaksasi pada bilik pengguna di seluruh dunia dengan lebih 1,700 Pemandangan asli yang semuanya difilemkan sama ada dalam resolusi 4K atau 6K dengan bunyi sekeliling.

Laman web Atmoph: 

Maklumat Hubungan
Atmoph Inc. 
Chikako Kato
Nombor Telefon Hubungan: (+81) (0) 75 744 6227
E-mel:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.