(SeaPRwire) –   Singapura, 02 April 2024 –, sebuah kuasa peneraju dalam ruang pelaburan blockchain dan web3.0 global, dengan bangganya mengumumkan penubuhannya secara rasmi. Tido Capital telah menubuhkan kedudukan kukuh di Amerika Utara, Asia Tenggara, Hong Kong, dan Taiwan, dan komited kepada kejayaan jangka panjang dan pertumbuhan sektor blockchain dan web3.0.

Tido Capital komited untuk mengenal pasti dan membangunkan projek yang selari dengan keperluan asas ruang web3.0, termasuk infrastruktur rantai awam, DeFi, permainan sosial, dan ekosistem Ethereum. Pendekatan syarikat merangkumi pelaburan strategik, pembiayaan platform permulaan, pengesahan pengaruh, dan tugas pengguna untuk mewujudkan kitar perniagaan dinamik yang memberdayakan projek untuk berjaya.

Dengan rangkaian sumber LP yang kukuh dan pasukan penasihat berpengalaman, Tido Capital menawarkan keupayaan perkhidmatan nilai tambah selepas pelaburan. Portfolio pelaburan syarikat termasuk projek terkenal seperti Celestia, Elixir Protocol, Fuel, LayerZero, TrendX, OORT, Wormhole, Counter Fire, dan BOG. Pelan projek Tido Capital melibatkan terutamanya pelaburan dalam pusingan malaikat dan pusingan benih, dengan komitmen untuk menyampaikan pulangan tertinggi terhadap pengalokasian mata wang kripto sebagai kelas aset bagi pelabur dana.

Tido Capital mewakili tanda penting dalam misi syarikat untuk menyokong dan memacu inovasi dalam ruang blockchain dan web3.0. Asas ini akan memperkukuh lagi komitmen Tido Capital terhadap membangunkan kejayaan dan pertumbuhan jangka panjang dalam sektor-sektor ini yang berkembang dengan pesat.

Laman web: Linkedin: Twitter:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Evan
Pengurus Media
Tido Capital
evan-at-tidocapital.com