(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Jan. 16, 2024 — TH International Limited (“Tims China” (Nasdaq: THCH)), pengendali eksklusif kedai-kedai kopi Tim Hortons dan restoran-restoran Popeyes di China, mengumumkan pembukaan tujuh kedai Tims China pertama di stesen-stesen Metro Shanghai. Perkongsian ini akan diperluaskan untuk merangkumi lebih banyak kedai kopi Tims di stesen-stesen “Line 14”.

Kedai-kedai kopi Tims ini terletak dengan mudah di dalam stesen-stesen metro supaya penumpang dapat mengambil kopi semasa bergerak. Kedai-kedai menawarkan produk sarapan baharu dan eksklusif, terutamanya popular dengan penumpang harian.

Memandangkan Shanghai mempunyai sistem metro terbesar di dunia, mengangkut kira-kira 13 juta penumpang di seluruh bandar setiap hari, perkongsian ini memberikan kebolehlihatan yang hebat kepada jenama Tims China. Ini dipertingkatkan lagi oleh reka bentuk kedai-kedai, memasukkan unsur-unsur gerabak keretapi bawah tanah, termasuk fasad perak dan cahaya mengalir, menarik perhatian pengikut gaya dan sukar dilupakan.

(Kedai kopi Tims di Stesen Lujiazui Line 14)

(Kedai kopi Tims di Stesen Lujiazui Line 14)

“Perkongsian antara Tims China dan Metro Shanghai bukan sahaja tentang kopi. Ia juga tentang menyediakan pengalaman penumpang yang lebih baik dan ia berkata tentang usaha kami untuk berfikir di luar kotak dalam hal kebiasaan penggunaan tradisional,” kata Yongchen Lu, CEO Tims China. “Kami akan terus menyediakan kemudahan untuk tetamu kami sepanjang hari, di mana dan bila-bila masa mereka mahu secawan kopi panas.”

MENGENAI TH INTERNATIONAL LIMITED

TH International Limited (Nasdaq: THCH) (“Tims China”) ialah syarikat induk pemegang francais eksklusif kedai-kedai kopi Tim Hortons di daratan China, Hong Kong dan Makau dan restoran-restoran Popeyes di daratan China dan Makau. Tims China diasaskan oleh Cartesian Capital Group dan Tim Hortons Restaurants International, anak syarikat Restaurant Brands International (TSX: QSR) (NYSE: QSR).

Falsafah syarikat berakar dalam pelaksanaan kelas dunia dan pengambilan keputusan berdasarkan data dan berpusat kepada kelebihan tempatan sebenar, inovasi berterusan, komuniti tulus dan kemudahan mutlak. Untuk maklumat lanjut, sila lawati

MENGENAI METRO SHANGHAI
Metro Shanghai ialah sistem transit laju di Shanghai, mengendalikan perkhidmatan transit bandar dan pinggir bandar ke 14 daripada 16 daerah perbandarannya dan ke Kunshan, Wilayah Jiangsu. Berfungsi sebagai sebahagian daripada transit rel Shanghai, sistem Metro Shanghai ialah sistem metro terbesar di dunia mengikut panjang laluan, berjumlah 802 kilometer. Ia juga kedua terbesar mengikut bilangan stesen dengan 408 stesen di 19 laluan. Ia menduduki tangga pertama di dunia mengikut bilangan penumpang tahunan dengan 3.88 bilion penumpang pada tahun 2019. Lebih 10 juta orang menggunakan sistem ini pada purata hari kerja.

Hubungan Media

Hubungan Pelabur

Hubungan Awam

Ikuti @

Satu gambar yang menyertai pengumuman ini boleh didapati di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.