(SeaPRwire) –   Syarikat blockchain terkemuka global Wemade telah memperkenalkan stWEMIX – Token Staking Cecair (LST) yang mewakili WEMIX yang distek (mata wang asli blockchain WEMIX3.0)

Singapura , 10 Jan. 2024 —

 • stWEMIX adalah Token Staking Cecair (LST) yang mewakili WEMIX yang distek (mata wang asli blockchain WEMIX3.0)
 • stWEMIX membolehkan pemegangnya menyertai staking untuk memperoleh ganjaran sambil juga dapat membeli, menjual atau memperdagangkan token, yang menyebabkan peningkatan likuiditi dan fleksibiliti
 • Ini dijangka akan memacu pertumbuhan yang mantap di WEMIX.Fi dan di seluruh ekosistem WEMIX

Syarikat blockchain terkemuka global Wemade telah memperkenalkan stWEMIX – Token Staking Cecair (LST) yang mewakili WEMIX yang distek (mata wang asli blockchain WEMIX3.0). stWEMIX membuat penampilan pertamanya di seluruh dunia di BitMart, platform perdagangan aset digital terkemuka global dengan jutaan pengguna di seluruh dunia, tersenarai di antara pertukaran kripto teratas di CoinGecko; dan di Korea di GOPAX, salah satu lima pertukaran aset digital teratas negara itu.

Kelebihan dan Penggunaan
stWEMIX membolehkan pemegangnya menyertai staking untuk memperoleh ganjaran sambil juga dapat membeli, menjual, atau memperdagangkan token. Ketersediaan likuiditi dan fleksibiliti yang lebih tinggi membuka pelbagai kemungkinan bagi pengguna untuk memaksimumkan utiliti aset dan berpotensi memperoleh pulangan tambahan bersama ganjaran staking.

stWEMIX boleh dikeluarkan dengan mendepositkan WEMIX dalam Staking Cecair atau daripada diperdagangkan melalui Swap di WEMIX.Fi, platform DeFi pertama yang dibina di atas blockchain WEMIX3.0.

Kesan positif stWEMIX ke atas ekosistem WEMIX
Sebagai token asli yang digunakan di pelbagai perkhidmatan DeFi dalam ekosistem WEMIX, stWEMIX memberdayakan pengguna dengan perspektif jangka panjang untuk menyertai secara aktif dengan sekadar memegangnya, memupuk penglibatan proaktif dalam ekosistem.

Salah satu faedah utama stWEMIX dan LST amnya adalah keupayaannya untuk melonggarkan nilai sebenar WEMIX yang distek. Interoperabiliti asli juga bermakna stWEMIX boleh digunakan oleh pelbagai protokol di seluruh platform WEMIX.Fi. Penggunaan protokol yang semakin meningkat dan pelancaran protokol baru yang berpotensi dijangka akan memacu pertumbuhan yang mantap tidak sahaja di WEMIX.Fi, tetapi juga di seluruh ekosistem WEMIX.

Untuk maklumat lanjut mengenai stWEMIX dan WEMIX.Fi, sila rujuk:

 • Dokumen:
 • Whitepaper:
 • LIQUID Staking:
 • Swap:
 • Pinjam & Peminjaman:
 • Kolam:
 • Pengumuman pendaftaran stWEMIX di BitMart:
 • Pengumuman pendaftaran stWEMIX di GOPAX:

Tentang WEMADE
Pemimpin industri dan inovator terkemuka Wemade berada di garis hadapan transformasi Web3 global. Melalui anak syarikatnya di Singapura, WEMIX, Wemade bertujuan mempercepatkan penggunaan blockchain secara meluas dengan membina ekosistem mega yang memberikan pengalaman, didorong platform dan bersifat perkhidmatan yang menawarkan pelbagai perkhidmatan Web3 yang intuitif, mudah dan senang digunakan.

Ekosistem mega berdasarkan blockchain WEMIX termasuk WEMIX, mata wang aslinya dan jambatan yang menghubungkan semua komponen ekosistem mega WEMIX; WEMIX$, mata wang stabel berkecuali sepenuhnya untuk blockchain WEMIX; Kroma, Layer 2 Ethereum generasi seterusnya berdasarkan EVM-Equivalent ZK Rollup; WEMIX PLAY, platform permainan blockchain terbesar di dunia; NILE (NFT Is Life Evolution), platform DAO & NFT berdasarkan mainnet WEMIX3.0; Kurrency, perkhidmatan kewangan terdesentralisasi yang direka untuk menawarkan kemudahan penggunaan, ketelusan dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi; protokol KLEVA, pertukaran terdesentralisasi dan perkhidmatan DeFi lain di pelbagai rantai.

Kevin Foo

pr@wemix.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Kevin Foo
pr at wemix.com