(SeaPRwire) –   SEOUL, SOUTH KOREA, Mei 14, 2024 — Vine Strategy, sebuah firma pengurusan pelaburan ternama yang menumpukan kepada situasi pelaburan teknologi dan tenaga bersih ghairah mengumumkan penyertaannya dalam Persidangan Pelaburan Asia ke-19 yang akan datang di hotel bergengsi Ritz-Carlton di Hong Kong pada 23 Mei 2024.

Persidangan Pelaburan Asia, salah satu acara kewangan yang paling dihormati di Asia, menyatukan pemimpin fikiran, pakar industri, dan pelabur institusi untuk membincangkan trend terkini, peluang pelaburan, dan perkembangan ekonomi dari seluruh rantau dan seterusnya. Peserta akan mempunyai peluang untuk terlibat dalam perbincangan yang memberi maklumat, menghadiri sesi yang diketuai pakar, dan berhubung dengan pemangku kepentingan utama dari seluruh industri kewangan.

Firma akan menganjurkan stan di acara tersebut dan akan menyajikan peluang bagi peserta untuk menyertai sesi soalan jawab dengan kakitangan kanan daripada dua syarikat permulaan AI inovatif yang, menurut pejabat akhbar Vine Strategy, dijangka akan memulakan pusingan penaikan modal pada suku keempat 2024.

“Kami merasa terhormat dan gembira untuk menyertai Persidangan Pelaburan Asia di Hong Kong tahun ini,” kata rakan pengasas Vine Strategy, George Chan. “Persidangan ini menawarkan platform tanpa tandingan untuk berhubung dengan rakan sejawat industri, bertukar idea, dan memperoleh pemahaman yang lebih mendalam tentang landskap pelaburan Asia Pasifik yang dinamik. Kami berharap untuk memberikan sumbangan kepada kepakaran kami dan belajar daripada peserta lain.”

Semasa persidangan, Vine Strategy merancang untuk terlibat dalam perbincangan tentang tema seperti pelaburan mampan, trend teknologi dan ekonomi hijau. Wakil firma juga akan hadir untuk mesyuarat peribadi dengan peserta persidangan untuk membincangkan potensi kerjasama dan strategi pelaburan.

Peserta yang berminat untuk bertemu dengan Vine Strategy di Persidangan Pelaburan Asia hendaklah menghubungi David Greenfield.

Tentang Vine Strategy

Vine Strategy ialah firma perkhidmatan kewangan terkemuka yang komited untuk memberikan penyelesaian kewangan strategik dan kepakaran pengurusan pelaburan. Dengan fokus yang kuat kepada pelaburan mampan, Vine Strategy bertujuan untuk menyokong pelanggan dalam menavigasi pasaran dan industri yang muncul sambil memelihara kesan positif alam sekitar dan sosial. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut sila hubungi Vine Strategy di +822-180-276-2983.

Hubungan Media

Jenama: Vine Strategy

Hubungi: David Greenfield

E-mel: contact@vinestrategy.com

Laman web:

SUMBER: Vine Strategy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.