(SeaPRwire) –   TOKYO, Jepun, 05 Feb 2024 — Warrantee Inc. (Nasdaq: WRNT) (“Syarikat” atau “Warrantee”), syarikat teknologi pemasaran dan penyelidikan pasaran Jepun, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menerima surat daripada Pejabat Pengurus Am Nasdaq bertarikh 1 Februari 2024, mengesahkan bahawa Syarikat telah memenuhi keperluan fail Nasdaq yang dinyatakan dalam Peraturan Senarai 5250 (c) (1), kerana Syarikat menfailkan Borang 20-F untuk tempoh berakhir 31 Mac 2023 pada 31 Januari 2024. Akibatnya, perbicaraan yang dijadualkan hadapan Panel Pendengaran pada 8 Februari 2024 yang berkaitan dengan tentuan penyingkiran disebabkan kegagalan untuk fail Borang 20-F tersebut telah dibatalkan dan perkara itu ditutup. Saham depositari Amerika Syarikat akan terus disenaraikan dan diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq di bawah simbol “WRNT”.

Tentang Warrantee Inc.

Ditubuhkan di Jepun pada tahun 2013, Warrantee ialah syarikat teknologi pemasaran dan penyelidikan pasaran Jepun yang membantu penaja korporat memanfaatkan nilai melalui kempen pemasaran terarah sambil menyediakan peserta kempen potensi pelanggan penaja korporatnya dengan perlindungan waranti dilanjutkan pada barangan tahan lama atau manfaat kesihatan tertentu yang disokong oleh penaja korporatnya. Warrantee memberi tumpuan kepada pembangunan satu set perkhidmatan pemasaran dan penyelidikan pasaran khusus dan perkhidmatan ini dirancang untuk mengumpul dan memanfaatkan data sasaran dan khusus pelanggan potensi penaja korporatnya untuk memberikan wawasan pasaran eksklusif kepada penaja korporatnya dan mempromosikan jualan produk mereka. Di teras perniagaan Warrantee sekarang menyediakan perkhidmatan kempen pemasaran adalah model trinitinya, yang menghubungkan tiga pemangku kepentingan: penaja korporat, peserta kempen yang Warrantee juga merujuk sebagai pengguna, dan Warrantee, dan dirancang untuk memberi manfaat kepada ketiga-tiga pemangku kepentingan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Pernyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mencari banyak (tetapi bukan semua) pernyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “harus”, “percaya”, “boleh”, “berniat”, “merancang”, “menganggarkan”, “terus”, “ramal”, “berpotensi”, “sasaran”, “tujuan”, atau ungkapan lain yang serupa dalam prospektus ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajiban untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam sebarang pernyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali seperti yang diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam pernyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam penyata pendaftaran dan penyata lain Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Warrantee Inc.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.