(SeaPRwire) –   Meishan, Sichuan, China, Feb. 23, 2024 — Wetouch Technology Inc. (Nasdaq: WETH ) (“Wetouch” atau “Syarikat”), syarikat Nevada melalui anak syarikat milik penuhnya, terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan skrin sentuh projektif kapasitif, mengumumkan hari ini penutupan penawaran awam saham biasa yang dijamin sebanyak 2,160,000 saham pada harga awam $5.00 sesaham (“Penawaran”). Hasil kasar kepada Syarikat daripada Penawaran ini adalah $10.8 juta, sebelum menolak perbelanjaan penawaran, komisen dan potongan perundingan.

Hasil daripada Penawaran akan digunakan untuk pembinaan kilang, kemudahan dan bangunan pejabat baru, pembelian dua barisan pengeluaran di kilang baru, penyelidikan dan pembangunan, pembayaran semula nota promisi boleh menukar, dan modal kerja dan tujuan korporat am.

WestPark Capital, Inc. (“WestPark”), Craft Capital Management LLC, R.F. Lafferty & Co., Inc., dan Orientiert XYZ Securities Limited adalah perunding untuk Penawaran, dengan WestPark menjadi pengurus buku utama untuk Penawaran. The Crone Law Group P.C. bertindak sebagai peguam AS kepada Syarikat dan Bevilacqua PLLC bertindak sebagai peguam AS kepada perunding berhubung Penawaran.

Saham biasa yang diterangkan di atas ditawarkan oleh Syarikat menurut penyata pendaftaran S-1 (Fail No. 333-270726) yang pada asalnya difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) pada 21 Mac 2023 dan diisytiharkan sah oleh SEC pada 14 Februari 2024. Penawaran dibuat melalui prospektus bertulis yang membentuk sebahagian daripada penyata pendaftaran. Prospektus akhir berkaitan Penawaran difailkan dengan SEC dan boleh didapati di laman web SEC di dan juga boleh diperolehi daripada WestPark Capital, Inc., 1800 Century Park East, Suite 220, Los Angeles, CA 90067, tel: 310-203-2919, e-mail: .

Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti ini, dan tidak akan ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang lain di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang lain tersebut.

Tentang Wetouch Technology Inc.

Wetouch Technology Inc. ialah syarikat pegangan yang ditubuhkan di Nevada dengan operasi yang dilaksanakan oleh anak syarikat milik penuhnya yang terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan skrin sentuh projektif kapasitif bersaiz sederhana hingga besar. Syarikat mengkhususkan dalam skrin sentuh saiz besar, yang dibangunkan dan direka untuk pelbagai pasaran dan digunakan dalam terminal kewangan, automotif, POS, permainan, loteri, perubatan, HMI, dan industri khusus lain.

Kenyataan Prospektif

Dokumen ini mengandungi beberapa “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah adalah “kenyataan prospektif” untuk tujuan undang-undang sekuriti persekutuan dan negeri, termasuk tetapi tidak terhad kepada sebarang ramalan pendapatan, hasil atau item kewangan lain; sebarang kenyataan rancangan, strategi, matlamat pengurusan untuk operasi masa depan; sebarang kenyataan mengenai produk dan perkhidmatan baru yang dicadangkan atau pembangunan; sebarang kenyataan mengenai keadaan ekonomi masa depan atau prestasi; sebarang kenyataan atau kepercayaan; dan sebarang kenyataan anggapan di sebalik mana-mana daripada yang tersebut.

Kenyataan prospektif boleh termasuk perkataan “mungkin”, “boleh”, “anggar”, “berniat”, “percaya”, “menjangka” atau perkataan lain yang serupa, atau negatifnya. Kenyataan prospektif ini hanya membentangkan anggaran dan anggapan kami hanya pada tarikh laporan ini. Oleh itu, pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung berlebihan pada kenyataan prospektif, yang hanya berlaku pada tarikh-tarikh yang dibuat. Kami tidak mengambil komitmen untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan kesan keadaan atau peristiwa yang timbul selepas tarikh-tarikh yang dibuat. Walau bagaimanapun, anda harus merujuk pendedahan dan faktor risiko lanjut yang kami sertakan dalam Laporan Tahunan Borang 10-K, Laporan Suku Tahunan Borang 10-Q, dan Laporan Borang 8-K.

Hubungan Pelabur:
Core IR
+1 516-222-2560

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.