(SeaPRwire) –   WUXI, China, Feb. 03, 2024 — Boyu, sebuah jenama terkenal dalam industri lantai, menjadi tumpuan utama di DOMOTEX 2024, menekankan kedudukannya sebagai pemimpin dalam pembuatan lantai SPC. Sebagai pembuat lantai SPC terkemuka, Boyu memaparkan inovasi terkini dan komitmen kepada kelestarian, ditunjukkan di pameran perdagangan lantai antarabangsa yang berprestij itu.

DOMOTEX merupakan salah satu pameran perdagangan lantai global terbesar dan paling berpengaruh, berfungsi sebagai pusat rangkaian antarabangsa dari sektor lantai. Laju pengeluaran yang dipatenkan Boyu memiliki sistem penyesuaian file cetak serentak untuk memastikan isi padu besar, dispersibiliti, kestabilan, dan ketepatan yang cemerlang sepanjang pengeluaran. Lantai dan EIR Embossing diperkenalkan di DOMOTEX untuk memaparkan teknologi paten Pematangan, memperkasakan daya cipta reka bentuk.

Selain itu, barisan pengeluaran lantai SPC mengamalkan kelestarian dengan menggunakan semula sisa perindustrian, mengurangkan ketoksikan, meningkatkan kebolehkitaran, dan mencapai kitar semula dengan penyelesaian mampan menyeluruh untuk isu pelupusan lantai. Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd. menekankan hasratnya untuk kekal di garis hadapan sebagai pembuat terkemuka dan komitmennya untuk terus menyampaikan inovasi kepada industri lantai. Pasukan R&D Boyu meluaskan peranan mereka di luar pembaikan mesin, dengan konsisten memperkasakan inovasi peralatan lantai dengan bekerjasama dengan universiti terkemuka.

“Sebagai pembuat berpengalaman anda dalam sektor lantai mampan, kami bertujuan untuk menyediakan barisan pengeluaran ekstrusi berkualiti tinggi, inovatif dan ramah alam, memastikan prestasi teratas dan direka dengan kesadaran alam sekitar. Lantai yang dihasilkan oleh peralatan kami mempunyai kesan hijau, bebas dari formaldehid dan logam berat, selaras dengan dedikasi kami kepada penyelesaian yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar. Sebagai pencipta dengan portfolio paten menakjubkan sebanyak 60 buah dan rakan strategik anda, ambisim kami tiada batasan. Ketika kami menghadap ke ufuk, kami dengan penuh semangat menantikan menghubungi lebih ramai pelanggan dari Eropah,” kata Ketua Eksekutif Boyu, Encik Lu, di DOMOTEX 2024.

Secara kesimpulannya, kehadiran Boyu di DOMOTEX 2024 menandakan tonggak penting. Ketika Boyu menjangka ke hadapan, terdapat visi jelas untuk kecemerlangan dan inovasi yang berterusan. Lawati Boyu hari ini untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai barisan pengeluaran lantai: .

Maklumat media:
Nama Syarikat: Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd.
Laman Web:
Tel: (+86) 13861875916
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.