XPENG BJ Autoshow poster

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, April 22, 2024 — XPeng Inc. (“XPENG” or “Syarikat”, NYSE: XPEV dan HKEX: 9868), syarikat pemacu pintar elektrik (“Smart EV”) terkemuka di China, akan menghadiri Pameran Kereta Beijing 2024 dan menganjurkan Persidangan Akhbar pada Khamis, 25 April 2024, mempamerkan kemajuan teknologi terkini dan inovasi Smart EV yang dikuasai AI.

Siaran Langsung dari China – Ulangan Bahasa Inggeris Tersedia

Siaran langsung Persidangan Akhbar XPENG Pameran Kereta Beijing 2024 akan bermula pada Khamis, 25 April, dengan ulangan bahasa Inggeris tersedia pada Khamis, 25 April, melalui pautan berikut:

Siaran Langsung Bahasa Cina

10:20PG Khamis 25 April Waktu Beijing (GMT+8, atau 10:20 PG Rabu 24 April Waktu Siang Hari Timur AS)

Ulangan Bahasa Inggeris

8:00PG Khamis 25 April Waktu Beijing (GMT+8, atau 08:00 PG Timur AS)

Tentang XPENG

XPENG adalah syarikat Smart EV terkemuka di China yang mereka, membangunkan, mengeluarkan dan memasarkan kenderaan elektrik pintar yang menarik perhatian golongan pertengahan yang berpendidikan teknologi. Misi syarikat ini adalah untuk memacu transformasi Smart EV dengan teknologi, membentuk pengalaman pergerakan masa depan. Untuk mengoptimumkan pengalaman pergerakan pelanggannya, XPENG membangunkan sepenuhnya sistem bantuan pemanduan maju dalaman dan sistem operasi pintar dalam kereta, serta sistem asas kereta termasuk sistem tenaga dan seni bina elektrik/elektronik. XPENG beribu pejabat di Guangzhou, China, dengan pejabat utama di Beijing, Shanghai, Lembah Silicon, San Diego dan Amsterdam. Kenderaan pintar syarikat ini terutamanya dihasilkan di loji pengeluarannya di Zhaoqing dan Guangzhou, wilayah Guangdong.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “selamat lemah” peruntukan Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Kenyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan XPENG, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian yang melekat. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi XPENG; pelan-pelan perkembangan XPENG; jangkaan masa depan XPENG untuk pembangunan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan operasi; trend dalam, dan saiz, pasaran EV China; jangkaan XPENG mengenai permintaan untuk, dan penerimaan pasaran terhadap, produk dan perkhidmatannya; jangkaan XPENG mengenai hubungannya dengan pelanggan, pembuat kontrak, pembekal, pembekal perkhidmatan pihak ketiga, rakan strategik dan pemangku kepentingan lain; keadaan ekonomi dan perniagaan am; dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang disebutkan di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam fail SEC XPENG. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan XPENG tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkenaan.

Hubungan:
Untuk Pertanyaan Pelabur:
Jabatan Hubungan Pelabur
XPeng Inc.
E-mel:

Jenny Cai
Piacente Financial Communications
Tel: +1 212 481 2050 / +86 10 6508 0677
E-mel:

Untuk Pertanyaan Media:
Jabatan Hubungan Awam
XPeng Inc.
E-mel:

Sumber: XPeng Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.