(SeaPRwire) –   Merevolusikan Seni Digital Mobile, Mencipta Pengalaman Kreatif Mobile untuk Mengambil Ilham Serta-merta Kapan Saja, Di Mana Saja

Shenzhen, China, Jan. 05, 2024 — , salah satu jenama terkemuka dunia dalam bidang inovasi seni digital, gembira mengumumkan penyertaannya dalam Pameran Pengguna Elektronik Pengguna Antarabangsa (CES) 2024 yang sangat dinanti, yang akan diadakan di Las Vegas dari 9 hingga 12 Januari. Semasa acara tersebut, XPPen akan mempersembahkan teknologi lukisan digital termaju dan akan melancarkan Magic Drawing Pad, tablet lukisan berdiri yang akan dilancarkan pada 22 Januari. Penawaran menarik ini menampilkan paparan profesional X-Paper 12.2 inci dengan tekstur seakan kertas, dilengkapi dengan X3 Pro Pencil dan tahap tekanan 16,384 yang terunggul di industri. Direka sebagai tablet lukisan berdiri mudah alih dan mudah dibawa, ia akan merevolusikan pengalaman lukisan profesional mudah alih untuk komuniti kreatif global, membolehkan mereka untuk mencipta seni di mana sahaja.

Sebagai kuasa terkemuka dalam industri seni digital, XPPen komited untuk memberikan artis dan pencipta am dengan alat lukisan digital terkini yang memberdayakan kreativiti mereka. Dengan siri cemerlang produk inovatif, XPPen telah memperoleh reputasi untuk melanggar sempadan ekspresi artistik dan mendefinisikan semula pengalaman seni digital.

Semasa CES 2024, XPPen akan memperagakan kecekapan teknologi luar biasa dan inovasi berterusan dalam lukisan digital melalui siri produk pelbagai. Pengunjung ke gelanggang XPPen akan mempunyai peluang untuk menjelajahi produk XPPen termaju termasuk siri Artist Pro (Gen 2) dan siri Deco Pro (Gen 2), serta Artist 22 Plus, yang menampilkan teknologi X3 Pro pintar dan tahap tekanan ultra-sensitif 16,384 yang pertama di dunia. Produk-produk ini akan menunjukkan lengkung tekanan tahap profesional yang paling ergonomik XPPen, dan kesan tulisan kertas yang lebih halus, lebih lancar dan kurang gangguan.

Perhatian utama kehadiran XPPen di pameran ini akan menjadi pengenalan Magic Drawing Pad. Tablet lukisan Android berdiri ini menggabungkan teknologi terkini dengan mudah alih dan fleksibiliti, menyasarkan keperluan artis moden untuk kreativiti mudah alih. Magic Drawing Pad akan merevolusikan cara artis mencipta dan mengekspresikan diri mereka, membolehkan artis meluahkan kreativiti mereka bila-bila masa, di mana sahaja.

Bagaimana Untuk Mendefinisikan Profesionalisme Tablet Lukisan Mudah Alib?

Dengan komitmen XPPen kepada pembangunan teknologi, Magic Drawing Pad mewakili pengalaman terdekat untuk melukis di atas kertas sebenar sambil menyediakan mudah alih dan fleksibiliti tablet lukisan berdiri. Ia menampilkan paparan kertas profesional 12.2 inci anti-silau dan anti-cap jari, menyediakan pengalaman visual dan taktil yang licin. Tablet ini juga akan disertai dengan X3 Pro Pencil, yang menawarkan tahap tekanan tertinggi 16,384 dan teknologi EMR bebas bateri. Dengan keselarasan dengan sistem Android, pengguna boleh menikmati pelbagai aplikasi kreatif, membuat inspirasi lebih mudah diakses. Kombinasi canggih ciri-ciri ini akan memberikan artis pengalaman lukisan mudah alih dan profesional yang paling licin, juga kos-keberkesanannya yang tinggi menjadikannya alat terunggul untuk menangkap kreativiti dan melanggar sempadan ekspresi artistik.

“Kami sangat gembira untuk memperagakan inovasi terbaru kami di CES 2024 dan memperkenalkan Magic Drawing Pad ke dunia,” kata Brian Huang, Pengurus Pemasaran di XPPen. “Kami bertujuan untuk memberdayakan artis dengan alat yang menyatukan teknologi dan kreativiti dengan licin, dan Magic Drawing Pad merangkumi visi itu. Kami tidak sabar untuk melihat reaksi yang akan diberikan kepada komuniti seni.”

Berikutan pengenalannya di CES, Magic Drawing Pad akan dilancarkan secara rasmi pada 22 Januari, membawa era kemungkinan artistik baru kepada artis profesional dan pencipta berbakat. Dengan keselarasan Android, pengguna boleh menikmati pelbagai aplikasi kreatif dan akses dunia inspirasi di hujung jari mereka. Ketepatan, responsif dan ciri-ciri luas Magic Drawing Pad menjadikannya alat terunggul untuk menangkap idea, membawa imaginasi menjadi kenyataan, dan melanggar sempadan ekspresi artistik.

Penyertaan XPPen di CES 2024 dan perkenalan Magic Drawing Pad mengesahkan komitmen mereka terhadap inovasi dan komitmen untuk memberikan artis dengan alat yang diperlukan untuk cemerlang dalam bidang mereka. Dengan pengejaran tak henti terhadap pembangunan teknologi, XPPen akan terus menemani pengguna dalam perjalanan kreatif mereka, membentuk landskap seni digital, dan terus memberdayakan pencipta di seluruh dunia.

Pastikan untuk berhenti di gelanggang mereka di CES 2024 untuk mengalami masa depan seni digital secara langsung. Untuk maklumat lanjut mengenai XPPen dan produk inovatif mereka, sila lawati

Mengenai XPPen

Bermula pada tahun 2005, XPPen kini salah satu jenama terkemuka di bawah HANVON UGEE, bersepadu dengan produk lukisan digital, kandungan dan perkhidmatan sebagai jenama digital global berprofil tinggi dalam inovasi seni digital. Beribu pejabat di Shenzhen, China, XPPen mempunyai 6 anak syarikat luar negeri(cawangan) dan lebih daripada 50 ejen, menjangkau lebih daripada 130 negara dan rantau dengan produknya. Dengan kemahiran teknologi tulisan digital progresif selepas lebih daripada 10 tahun pengumpulan dan inovasi, XPPen percaya bahawa produk dan ekosistem inovatif, trendi dan terkemuka boleh membawa lebih banyak inspirasi visioner kaya kepada generasi artis dan peminat baru, menggalakkan mereka untuk berani mengejar impian dan merealisasikan ekspresi autentik diri mereka.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

GlobalPR-at-xp-pen.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.