Real Estate02 Depositphotos 21515189 S Yardi Announces Integration with Homeppl's Resident Screening Platform in the UK

Teknologi pencegahan penipuan & kelayakan kewangan UK untuk meningkatkan proses pemilihan penduduk

LONDON, Nov. 6, 2023 — Yardi® mengumumkan perkongsian dengan Homeppl, platform pemilihan penduduk terkemuka di UK. API baru ini akan membolehkan pelanggan menyaring calon lebih berkesan melalui proses peminjaman dalam talian di RentCafe®.


Yardi® announces partnership with Homeppl, a leading UK-based resident screening platform.

Teknologi penilaian risiko penipuan Homeppl unik kepada pasaran UK dan meneliti setiap butiran maklumat yang terkandung atau tersembunyi dalam dokumen harian seperti penyata bank, pasport dan bil. Ia akan meletakkan setiap pemohon melalui siri 150+ semakan pengesahan dan peningkatan data untuk mendedahkan sebarang pemalsuan dokumen.

“Teknologi kami membina profil risiko yang komprehensif bagi sebarang pemohon menggunakan teknologi pencegahan penipuan dan penilaian kewangan kami,” kata Alexander Siedes, CEO & Pengasas untuk Homeppl. “Kami gembira bekerjasama dengan Yardi untuk membantu pelanggan mereka menyaring penduduk berpotensi dengan lebih berkesan dan meningkatkan pengalaman peminjaman.”

“Kami gembira menawarkan fungsi baharu ini kepada pelanggan kami untuk terus meningkatkan proses peminjaman,” kata Neal Gemassmer, naib presiden dan pengurus umum antarabangsa untuk Yardi. “API ini akan membantu mengotomatkan proses pemilihan dan menilai risiko kewangan sebarang pemohon.”

Lihat bagaimana anda boleh meningkatkan pengalaman penduduk dengan perisian BTR berujung ke hujung Yardi.

Mengenai Homeppl

Homeppl membantu pasukan operasi dan risiko mencegah penipuan permohonan, mengotomatkan penilaian kredit dan meluluskan lebih banyak pelanggan dengan menambah analisis penipuan serta-merta dan keupayaan kemampuan baharu ke enjin keputusan mereka. Untuk maklumat lanjut, lawati homeppl.com.

Mengenai Yardi

Yardi® membangunkan perisian terkemuka untuk semua jenis dan saiz syarikat hartanah di seluruh dunia. Dengan lebih 9,000 pekerja, Yardi bekerja dengan pelanggan kami untuk memacu inovasi yang signifikan dalam industri hartanah. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana Yardi adalah Energised untuk Esok, lawati yardi.co.uk.

Gambar: https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/11/a0e9572a-16375_2.jpg
Logo: https://mma.prnewswire.com/media/737275/4381654/Yardi_Logo.jpg


Yardi Logo (PRNewsfoto/Yardi)