(SeaPRwire) –   BERLIN, 11 Mac 2024 — YeePay, penyedia terkemuka penyelesaian pembayaran perniagaan, mengadakan lawatan pembangunan perniagaan dan penyiasatan yang meluas di Jerman untuk bertemu dengan syarikat penerbangan utama, hotel, OTAs, DMCs, TMCs, dan semua perniagaan pelancongan di seluruh dunia. Tambahan pula, syarikat itu membuat penampilan di ITB Berlin 2024 untuk mempamerkan manfaat penyelesaian pembayarannya kepada syarikat penerbangan dan perniagaan pelancongan global. Inisiatif-inisiatif ini menggerakkan strategi YeePay yang lebih luas dalam membangunkan jangkauan global dan inovasi dalam penyelesaian pembayaran untuk industri penerbangan dan pelancongan global.

“Perjumpaan kami dengan pemain utama syarikat penerbangan dan pelancongan dunia mewakili langkah penting dalam menghubungkan dunia dengan sistem pembayaran kami yang boleh dipercayai,” kata Chen Yu, Pengasas Bersama dan Presiden YeePay. “Dengan mengadakan perbincangan terbuka di ITB Berlin 2024, kami menukar wawasan berharga ke arah trend masa depan, inovasi, dan permintaan pasaran industri pelancongan esok. Ini tidak sahaja akan meningkatkan perkhidmatan domestik kami tetapi juga meletakkan asas kejayaan dalam rancangan kami untuk meluaskan operasi antarabangsa. Bekerjasama dengan rakan kongsi kami di seluruh dunia, kami boleh mencari cara baru untuk berjaya bersama dan membuat perjalanan lebih menyeronokkan.”

Sebagai salah satu rakan perdagangan terbesar China, Eropah merupakan pasaran pertumbuhan strategik bagi YeePay. Wilayah ini merupakan pasaran pengangkutan udara kedua terbesar selepas Asia. Untuk merealisasikan potensi pasaran, YeePay bertujuan untuk mengkaji peluang kerjasama baru dengan pemain terkemuka dalam industri penerbangan dan pelancongan global, termasuk Lufthansa Innovation Hub, Omio, Traffics, Kumpulan TUI, dan banyak lagi.

Penyelesaian transaksi lintas sempadan dan domestik YeePay menawarkan kelebihan jelas bagi perniagaan penerbangan dan pelancongan global. Perkhidmatan pembayaran syarikat telah diterima oleh semua syarikat penerbangan di China. Tambahan pula, YeePay telah menubuhkan rangkaian meluas lebih 10,000 agensi perjalanan maya China, membolehkan rangkaian akaun perniagaan segera global yang selamat, mudah dan berbiaya rendah untuk penyelesaian masa nyata.

Selain itu, penyertaan YeePay di ITB Berlin 2024, pameran perdagangan pelancongan terkemuka, adalah penting untuk memperkembangkan hubungan baru dengan lebih banyak pemimpin industri dan pakar. Penampilan ini mengikuti ITB Asia 2023 di Singapura, di mana syarikat itu pertama kali mempamerkan keupayaan perkhidmatan akaun transaksi syarikat penerbangan dan pelancongan globalnya.

Inisiatif-inisiatif ini mewakili tonggak utama dalam strategi ekspansi global jangka panjang YeePay. Pada masa hadapan, syarikat bertujuan untuk mengisi jurang keperluan transaksional di pasaran global yang lebih luas, termasuk Asia Timur, Asia Tenggara, Australia, Eropah, Amerika, dan lain-lain.

Mengenai YeePay

Ditubuhkan pada 2003, YeePay merupakan salah satu penyedia perkhidmatan pembayaran terkemuka di China. Syarikat menyediakan penyelesaian pembayaran keseluruhan untuk perniagaan, mengintegrasikan pelbagai saluran pembayaran termasuk dalam talian, mudah alih dan luar talian di hujung hadapan, dan mengoptimumkan proses penyelesaian di hujung belakang. Kelebihan utama YeePay ialah penyelesaian terkustomisasi dan perkhidmatan bernilai tambah untuk sektor industri termasuk penerbangan dan pelancongan, runcit baharu, kewangan internet, pentadbiran dan pendidikan, lintas sempadan dan sebagainya. YeePay memegang lesen pembayaran daripada Bank Rakyat China dan lesen lintas sempadan daripada Pentadbiran Pertukaran Asing Negara. Untuk maklumat lanjut mengenai YeePay sila lawati https://global.yeepay.com.

Hubungan Media
E-mel: pr@yeepay.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.